Szállások párok részére

Tegye félre a mindennapos hajtást és romantikázzon egyet a kedvesével, legyen szó egy varázslatos kastélyban tett kirándulásról, vagy pihenésben gazdag üdülésről romantikus gyertyafényes vacsorával.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 75 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztem magam a Hotel Stációban töltött idő alatt, és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki Budapestre szeretne látogatni. Itt garantált a minőség, ráadásul remek áron. Budapest gyönyörű szép. Láttam a belvárost, a Parlament épületét, a Halászbástyát, és sétáltam a Duna-parton is. De rengeteg látnivaló van még, úgyhogy mindenképpen vissza szeretnék majd egyszer jönni.”

Martin Dittert
Martin Dittert
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Szívesen emlékszem vissza a Hotel Borgo I Tre Baroni szállodában töltött időre és az oda vezető utamra. Ez volt az első nagy olaszországi utam, és az első találkozásom Toszkánával. A hegyek és dombok megmászása után egy gyönyörű toszkán faluban és egy stílusosan berendezett szállodában találjuk magunkat. Az időt lehet a medence mellett tölteni egy pohár bor mellett, vagy egy kirándulással Firenzébe, ami egy rövid autóútra van. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.”

Tomáš Čmelík
Tomáš Čmelík
A Travelking társtulajdonosa


Ha azt mondjuk, romantika, számos egyedi varázslatú hely jut eszünkbe. Látogasson el például Dél-Csehországba, sétáljon végig Český Krumlov utcáin, és nézze meg a mesebeli Hluboká nad Vltavou kastélyt. Klasszikus kikapcsolódás a boros üdülés Dél-Morvaországban. Vegyen részt egy borkóstoláson a borospincében vagy egy romantikus gyertyafényes vacsorán, majd másnap irány az aquapark.

Kínálatunkban szerepelnek még romantikus kiruccanások Szlovákiában. Utazzon el szerelmével Bajmóc mesebeli kastélyához és népszerű állatkertjébe, Pöstyén híres fürdővárosába, vagy fedezze fel a Szlovák paradicsomot.

A romantika nem csak Párizsról és Rómáról szól. Ismerünk más európai helyeket is, amiket a szerelmespárok egyszerűen imádni fognak. Például Krakkót az egyik legromantikusabb városnak tartják. Kocsikázhat a történelmi belvárosban, és meglátogathatja a városon kívül található lélegzetelállító Wieliczka sóbányát. Hazánk fővárosa Budapest is elvarázsolja majd a közvetlenül a központban található gyógyfürdőjével, ráadásul rengeteg igazán fényűző szálloda is található itt.

Mit tegyen egy romantikus pihenés alkalmával

Ne becsülje alá a luxus wellness-üdülések erejét. Semmi sem hozza jobb hangulatba, mint egy kényeztető masszázs vagy privát wellness egy pohár pezsgővel. Töltődjön fel egy kényeztető kezeléssel, vagy válasszon egy érdekes helyet, ahol túrázni is lehet.

Természetesen a nyaralás során a szállás és a környezet is nagy szerepet játszik. Válasszon Kastély szállásaink közül, ahol igazi fejedelemként érezheti magát, de más luxusszállások széles választékát is kínáljuk. Vagy vonuljon el kedvesével a világtól, és válasszon egy romantikus szállást a hegyekben.

Pároknak wellness-üdüléseket is tudunk ajánlani. Csehországban például Marienbad vagy Karlovy Vary romantikus hangulatot varázsol, Szlovákiában pedig Rajecfürdő az ókorba repíti vissza Önt. Hazánkban a miskolctapolcai barlangfürdő kedvelt a szerelmespárok körében, de érdemes ellátogatnia Lengyelországba is, ahol a gyógyfürdők is elvarázsolják majd.