Adja át magát a kényeztetésnek és látogasson el Mosonmagyaróvár fürdővárosába! A Hotel Corvina *** szálloda a város történelmi magjának közelében található. Az ide szóló utalványunk részét képezi a Flexum Thermal & Spa-ba való belépő is, ahol 10 medencében fürödhet, közte az Európa egyik leghatásosabb gyógyvizét használó termál medencékben is. A szállodába visszatérve pedig gazdag félpanziós ellátás várja.

A szálláshelyről

A Corvina Hotel *** Mosonmagyaróvár történelmi központjának közelében, a szlovák határtól 23 km-re a Kis-Duna-medencében található.

Ha gyermekekkel érkezik, javasoljuk, hogy látogasson el a FUTURA Interaktív Természettudományi Élményközpontba (1,1 km) amelynek kiállításai egy 300 éves magtárban kaptak helyet és 2000 m² területen, várják a látogatókat. A múzeum minden emeletét a négy őselem a tűz, víz, levegő és a föld megismerésének szentelték. A tematikus tárlatok során interaktív módon ismerkedhetnek meg a természettudományokkal a kicsik és nagyok egyaránt.

Mosonmagyaróvár egyik legfőbb vonzereje a híres a Flexum Thermal & Spa (1,5 km) gyógy- és wellnessközpont, amely számos gyógyvizes medencével és terápiás kezelésekkel várja a vendégeket.

A fürdő közelében található a Várkert kávézó (2,2 km) történelmi épülete, ahol csodás kialakítással és barátságos kiszolgálással várják.

Innen csak egy rövid sétára van a Hansági Múzeum (2,3 km), amely képzőművészeti és régészeti értékeket mutat be. A kiállítás legrégebbi tárgyai akár 9000 évesek is lehetnek. A múzeum mintegy 125 éve működik, így az egyik legrégebbi múzeum Magyarországon

A városban található Óvári vár (1,2 km), vagy másnéven a Moson vára is gazdag és változatos történelemmel rendelkezik. Ma a várban a Nyugat-magyarországi Egyetem - Agrártudományi Kara működik.

A várostól nem messze található a Szigetköz (18 km), a Győri-medence Duna és a Mosoni-Duna által határolt kistája, amely Magyarország legnagyobb folyami szigete. A sziget 375 km²-en terül el, és csodás természeti környezete, valamint fajgazdagsága miatt népszerű.

Hol fogok aludni?

Szállása egy hangulatos Standard szobában lesz, amely szobatípus igény szerint két-, három-, négy- és ötágyas változatban is rendelkezésre áll. Minden szobában TV, ingyenes WiFi hozzáférés és privát fürdőszoba is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében bőséges félpanziós ellátásban lesz része. A svédasztalos reggeli során kedvére válogathat a reggeli fogások közül, és energiával telve kezdheti meg napját. Ízlelőbimbói ezután megelégszik egy finom vacsorával, amelyet a képmenüből választhat.


NTAK szám: 48pt26dC

Corvina Hotel ***

Corvina Hotel ***

Mosonyi Mihály utca 2. , Mosonmagyaróvár
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Huber Vendéglátó Kft. Cégjegyzékszám: 08-09-013001


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Játszótér
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,4 km
Távolság a fürdőtől
1,5 km
Busz megálló
0,1 km

Utazási tippek

Flexum Thermal & Spa

Flexum Thermal & Spa Utazási tipp

Mosonmagyaróvár Nyugat-Magyarországon, található az osztrák és a szlovák határ közelében. Bár viszonylag kicsi város, gyönyörű gyógyfürdővel büszkélkedhet, amely vonzza a pihenésre és egészségügyi problémáik javulására vágyó turistákat. A fürdő egyenesen a zöldövezet közepén található a városközpont közelében, és 7 különféle vízhőmérsékletű medence található itt. Akár kikapcsolódásra, gyógyulásra vagy csak egy jó úszásra vágyik itt biztosan megtalálja a számításait.

A fürdőben található medencék:

  • Gyógyfürdő termálvízzel 36 - 38 °C hőmérsékleten
  • Ülőmedence hűtött termálvízzel 30 - 33 °C hőmérsékleten
  • Ülőmedence pezsgőpadokkal, a láb és a hát masszázselemekkel hűtött termálvízzel 36 - 37 °C hőmérsékleten
  • Úszómedence terápiás úszáshoz és testmozgáshoz hűtött termálvízzel 28 - 30 °C hőmérsékleten
  • Wellness medence hűtött termálvízzel, 32 - 34 °C hőmérsékleten
  • 33,3 m hosszú szómedence, 28 - 29 °C hőmérsékleten
  • 25 m hosszú uszoda, 26 - 28 °C hőmérsékleten

A mosonmagyaróvári termálforrások Európa leggyógyítóbb vizei közé tartoznak (a termálforrás lúgos, hidrogén-karbonátos vízből áll, amely 2000 m mélyről érkezik és hőmérséklete eléri a 74 °C-ot). A víz gyógyítja az ízületi és a gerinc problémákat és számos más betegség esetén is jótékony hatású. A gyógyfürdő egész évben minden nap nyitva tart 8:00-20:00 között.

További információ
Mosonmagyaróvár
Mosonmagyaróvár
Pozsony
Pozsony
Futura Élményközpont - Tudományos játszóház
Futura Élményközpont - Tudományos játszóház