Mezőkövesdi szállások

Mezőkövesd hazánk északkeleti részén található, mindössze 22 km-re a történelmi Egertől. A város leginkább a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőről ismert, melynek kéntartalmú termálvize gyógyító hatású. A fürdőhöz a gyógyvizes medencék mellett élménymedencék, strandmedencék és egy aquapark is tartozik, így egész évben felejthetetlen élményeket kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 5 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Magyarország világszerte ismert fürdővárosairól, és ezt a hírnevet Mezőkövesd is öregbíti. Ez a festői város az ország északkeleti régiójában található, és nem véletlenül olyan vonzó úti cél a turisták körében, akik évről évre meglátogatják a „Matyóföld fővárosát”. És, hogy miért esik a választásuk a Bükktől délre található településre? Mert itt gondtalanul pihenhetnek és mindeközben autentikus magyar hangulat és számtalan magyar kulturális örökség veszi őket körül. Foglaljon Ön is szállást Mezőkövesden és élvezze a helyitermálvíz varázslatos hatását.

Kapcsolódjon ki a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben

Ha Ön a maximális kényelmet szereti, foglaljon Mezőkövesden is olyan szállást, ami saját wellness részleggel rendelkezik, így elég lesz csupán a fürdőköpenyébe belebújnia mielőtt a pezsgőfürdő és a szauna felé veszi az irányt. De higgye el, itt akkor sem lesz oka a panaszra, ha a privát wellness élmény helyett a híres Zsóry Gyógy- és Strandfürdő világszínvonalú szolgáltatásait választja. Magyarország egyik legnagyobb termálfürdőjének gyógymedencéit természetes helyi termálvízzel engedik fel, így az azokban való fürdés rendkívül jótékony hatással van az emberi testre és lélekre is. Ezen felül a vendégek úszómedencét, szaunákat és gyerekmedencéket is találnak majd a fürdő területén, úgyhogy joggal mondhatjuk, hogy itt mindenki szórakozására gondoltak a vezetők.

De ha Önt inkább untatja egy olyan kirándulás ami csak a pihenésről szól, akkor vegye az irányt a közelben található Tisza-tó felé. Itt azon túl, hogy lehetősége lesz a fürdőzés mellett izgalmas vízi sportokat is kipróbálni, akár körbe is biciklizheti a tavat, a 2021-ben átadott kerékpár útnak köszönhetően. Higgye el, ez már igazi kihívás lesz, amit viszont akár az egész család együtt is teljesíthet.