Pihenjen Bogácson mindössze 750 méterre a termálfürdőtől és 15 km-re Eger városától. Utalványunknak köszönhetően ingyenes belépőben részesül a bogácsi Gyógy- és Strandfürdőbe, ahol a nyári szezonban 11, míg az előszezonban 6 medencét élvezhet. A Margaréta Apartman kényelmes kétágyas szobákkal várja a vendégeit, valamint félpanziós ellátással, bőséges reggelivel és vacsorával. Gyermekei 6 éves korig ingyenesen tarthatnak Önnel. Bogács kiváló kiindulópontja a természetben és a történelmi emlékekhez tett kirándulásoknak.

A szálláshelyről

A Margaréta Apartman a festői Bogácson, a Bükk hegység lábánál található. A Bogácsi Gyógy-és Strandfürdő (750 m) csupán néhány perces sétával elérhető. Tegyen egy kellemes sétát a gyönyörű gótikus templomhoz, a Millenniumi-kilátóhoz (1 km) vagy a víztározóhoz (2 km), amely a horgászok kedvenc helye. Népszerű turisztikai célpont a De La Motte Kastély is a közeli Noszvajban (7 km).

A történelem kedvelői ellátogathatnak Eger (18 km) is, ahol nem szabad kihagyni a .vár meglátogatását, a minaretből nyíló kilátásban való gyönyörködést, vagy egy sétát a bájos kávézókkal és barokk épületekkel szegélyezett Dobó téren. Érdemes belátogatni a Kopcsik marcipán múzeumába is, ahol természetesen kóstolni is lehet., A város gyöngyszeme a csodálatos Törökfürdő, amelynek több mint 400 éves hagyománya van. Kicsit távolabb található Egerszalók városa (24 km) ahol a híres sóhegy is található.

Ha szereti a természetjárást, látogasson el a közeli Bükki Nemzeti Parkba. Nem messze található például a Tardi-legelő természetvédelmi terület (5 km) vagy a Suba-lyuk barlang (6,4 km), ahol egykor a neandervölgyi ember élt. És a helyi természet gyümölcseit is megkóstolhatja, hiszen útba esik Cserépfalu (4,6 km), ahol összesen 200 történelmi borospince található, ahol olyan híres helyi fajtákat kóstolhat, mint az Egri Leányka, vagy az Egri Szépasszony völgy is.

Hol fogok aludni?

A Standard kétágyas szoba pótágyazható, így akár 3 fő részére alkalmas. A szobában légkondicionáló, LCD TV, hűtőszekrény, WiFi kapcsolat és saját fürdőszoba található zuhanyzóval. Ezen kívül a szobához erkély is tartozik.

A Standard háromágyas szoba gyakorlatilag ugyanolyan jól felszerelt, mint a kétágyas opció, így légkondicionálóval, WiFi kapcsolattal, TV-vel, hűtőszekrénnyel, saját fürdőszobával és erkéllyel rendelkezik. A pótágyazási lehetőségnek köszönhetően azonban ez a szoba akár 4 fő elhelyezésére is alkalmas.

A Háromágyas apartman egy hálószobából, nappaliból, egy teljesen felszerelt konyhából és zuhanyzós fürdőszobából áll. A szoba összesen legfeljebb 4 fő befogadására alkalmas. A felszereltséghez tartozik erkély, légkondicionálás, WiFi kapcsolat, TV és hűtőszekrény.

A Négyágyas apartman maximum 5 fő részére alkalmas. Az apartmanban 2 külön hálószobában és egy nappaliban található. Az apartmanhoz tartozik egy teljesen felszerelt konyha is, egy zuhanyzós fürdőszoba és egy erkély. A felszereltséghez légkondicionáló, televízió, WiFi kapcsolat és hűtőszekrény tartozik.

A Családi szobában maximum 7 fő elhelyezésére van lehetőség egyszemélyes ágyakon. A szobához saját erkély és zuhanyzós fürdőszoba, TV, WiFi, hűtőszekrény, légkondicionáló és íróasztal tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szállodában minden reggel gazdag büféreggeli várja majd. Emellett 4 fogásos ebédet vagy vacsorát (leves, főétel, savanyúság és desszert) is fogyaszthat. Az ebédet a szállodától kb. 1 km-re található Jurta Kert étteremben szolgálják fel, a vacsorát pedig közvetlenül a szobájába szállítják. A nyári szezonban a grillterasz is rendelkezésre áll.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness-részlege finn- és infraszaunával, pezsgőfürdővel és pihenőszobával biztosítja a tökéletes kikapcsolódást. A napot egy masszázzsal is kellemesebbé teheti.

A füördőzni vágyóknak érdemes ellátogatniuk a Bogácsi Gyógy-és Strandfürdőbe (500 m), ahol 9 medence (6 termál, 2 gyermek, 1 úszó), egy vízi csúszdapark is várja a vendégeket.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A kertben egy nagy játszótér található a gyermekek számára hintákkal, csúszdával és homokozóval.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Sportoljon homokos pályán! Lenne kedve röplabdázni vagy tollaslabdázni egyet? Itt megteheti!


UD19000694 Szálloda

Margaréta Apartman & Hotel

Margaréta Apartman & Hotel

Széchenyi utca 23. , Bogács, Hungary
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
DeákSzállás 2016. Kft. Cégjegyzékszám: 10-09-035840


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
2 500 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Konferencia terem
Előadóterem
Baby barát
Minibár
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
15 km
Távolság a fürdőtől
0,5 km
Busz megálló
0,5 km

Utazási tippek

Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő

Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő Utazási tipp

A magyarországi Bogács város termálfürdői nemcsak nagyszerű szórakozást, hanem kikapcsolódást is ígérnek a gyógyvízben. A helyi forrás kalciumot, magnéziumot és egyéb jótékony anyagokat tartalmaz, amelyek segítenek a reumás, ízületi és a nőgyógyászati ​​problémákban vagy bőrbetegségek elleni küzdelemben. Az egész évben nyitva tartó gyógyfürdőben 4 termálmedencében pihenhet, 35–37 °C körüli vízhőmérséklettel. A nyári szezonban 9 medencét is várja a látogatókat - 6 termálmedence, egy úszó és két gyermekmedence. A gyermekek különösen élvezni fogják a csúszdákat. A legnépszerűbbek közé tartozik a 20 m hosszú tölcsérvégű "Spacehole" csúszda vagy a "Wawe slide".

További információ
Eger
Eger
Eger Termálfürdő
Eger Termálfürdő
Szépasszony-völgy
Szépasszony-völgy