Wellness szállodák

Alig várja, hogy fejest ugorjon a hotel medencéjébe, esetleg egy kellemes masszázsra vágyik, vagy egy méregtelenítő szaunázásra? Feledkezzen meg a mindennapi gondokról és élvezze a wellness kényeztetését! Széles választékunkból biztosan megtalálja az Ön igényeinek megfelelő wellnesss szállást.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 354 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon tetszett ez a hangulatos szállás. A tulajdonos egy nagyon kedves család. A szállás kellemes wellnessel rendelkezik, de nem érdemes kihagyni a közeli Hévízi Tófürdőt sem. A reggeli friss és kiváló volt. A vacsorát az étteremben szolgálták fel, amely néhány méterre található a szállástól - ami nagyon praktikus, különösen egy kiadós vacsora után.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Pihenjen csodás wellness szállodáink egyikébe és kapcsoljon ki egy kicsit a mindennapok nyüzsgéséből. Lazuljon el a medencékben, {pezsgőfürdőkben](https://travelking.hu/minden?pezsgofurdovel=igen), vagy töltődjön fel a szaunákban.

Hol élvezheti a legjobb wellness pihenéseket?

Hazánk csodás wellness üdüléseket tartogat, melynek során korlátlanul használhatja a medencéket, illetve a wellness részleg egyéb szolgáltatásait. Olyan szállás ajánlatunkat is választhatja, ahol a szálloda egy fürdő közelében található, vagy egybeépült vele,.

Ha a wellness pihenést hegyvidéki túrázással szeretné ötvözni, irány Lengyelország, ahol csodás szállodák várják. Emellett Ausztriában az Alpokra néző kilátás mellett lazíthat, vagy Szlovákiában a pezsgőfürdőből a Tátrára néző panoráma gyönyörködteti majd.

Ha pedig a hegyvidéket gazdag történelemmel szeretné ötvözni, valamint felejthetetlen természeti látnivalókkal, érdemes ellátogatnia [Szlovéniába]https://travelking.hu/minden?wellness=igen&szlovenia=igen(), illetve Csehországba is, ahol varázslatos kényelem, látnivalók és szálláshelyek várják.

HKényezetetés mesterfokon

Emellett kínálatunkban olyan wellness szállodákat is talál, ahol kezelésekkel kényeztetheti testét is lelkét, például frissítő masszázsokkal vagy pakolásokkal. Hogy milyen kényezetető kezelésekre számítson? A leggyakoribbak a klasszikus masszázs, a lávaköves masszázs vagy a különböző pakolások. Kipróbálhatja az oxigénterápiát és a különböző inhalációkat illetve a különleges fürdőket is.

Pihenés kedvezményekkel

Időnként megérdemeljük a pihenést, ezért érdemes kiszakadni a mindennapokból egy wellness hétvégére. Vigye el kedvesét egy romantikus wellnessezésre, vagy akár az egész család is jöhet, ha a gyerekbarát wellness ajánlataink közül választ.