Hotelek medencével

A forró nyári napokon mindenkinek jól jön egy medence, ahol felfrissülhet és feltöltheti energiakészletét, illetve lubickolhat. Válasszon ajánlataink közül, amelyek már egyenesen tartalmazzák a medencehasználatot.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 261 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon elégedettek voltunk a Boutique Hotel Corso **** szállodában töltött napokkal. Ki kell emelnem a személyzet kedvességét és a szolgáltatások magas színvonalát. A közelmúltban a szálloda belső terei megújultak, és pompás luxus atmoszféra uralkodik bennük. Fine-dining élményekben volt részünk az esti gyertyafényes vacsorákon. Legjobban a wellness részleg, a szobából nyíló gyönyörű kilátás Karlovy-Vary központjára tetszett. Szívesen visszatérnék a szállodába újra, mert úgy éreztem itt magam, mint egy mesebeli hercegnő.”

Veronika Császárová
Veronika Császárová
Ügyfélszolgálat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztük magunkat az ikonikus Hotel Patria **** szállodában, ahol kiváló félpanziós ellátásban részesültünk a Sunny étteremben. Kiemelném a nagyon barátságos és segítőkész személyzetet is. Teljesen ellazulhattunk a wellness-részlegben, ahol rengeteg lehetőség van a pihenni vágyóknak például egy kemény túrázós nap után. Felejthetetlen élmény volt számomra a szállás egyedülálló elhelyezkedése, amely közvetlenül a gyönyörű Csorba-tó mellett található, így ez a hely ideális kiindulópont lehet a túrázók és a síelők számára.”

Lukáš Fecko
Lukáš Fecko
Informatikai csapatvezető


Mi is lehetne jobb mint a nyári kánikula idején élvezni a medence hűsítő vizét, miközben kedvenc italát szürcsöli. Ne féljen utazni azért, hogy valóra váltsa ezt a képet és foglaljon szállást olyan szállodában vagy a vendégházban ahonnan nem hiányzik a medence. A hidegebb hónapokban pedig élvezze a fedett medence vagy a wellness központ kényelmét.

Pihenjen a medence mellett

Nem éri majd csalódás ha a cseh wellness szállodákat és gyógyfürdőket keresi fel. Nemcsak Marienbad fürdővárosa várja a csobbanni vágyókat, hanem Dél-Morvaország régiója is. Ha fürdőzésről van szó, nem lehet kifelejteni a a magyarországi termálfürdőket sem, látogasson el az olyan híres fürdővárosokba mint Sárvár, Lenti vagy Harkány. Ha a a hegyeket járva szereti az idejét eltölteni, akkor sem kell lemondania a medencében való lazításról. A Tátra, a Besszádok és a Cseh Óriás-hegység is bővelkedik az olyan szállásokban ahol medence is található.

De medencés kikapcsolódásért Szlovákiát és Lengyelországot is érdemes meglátogatni. Előbbi híres fürdővárosa Bellegszencse és Pat ahol a hűsülés mellett kiváló gyógykezelésekkel tehet az egészségéért.