Hotelek medencével

A forró nyári napokon mindenkinek jól jön egy medence, ahol felfrissülhet és feltöltheti energiakészletét, illetve lubickolhat. Válasszon ajánlataink közül, amelyek már egyenesen tartalmazzák a medencehasználatot.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 353 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“Akár a helyszínen, akár a környéken tölti az idejét, garantált, hogy mindig nagyszerű élményekben lesz része. A Bohinj Eco Hotel területe igazán nagy. A kiterjedt wellness-szolgáltatások és a szomszédos, számos attrakcióval rendelkező aquaparknak köszönhetően még az esős napokon is élvezheti a szórakozást és a pihenést. Ha az időjárás együttműködik, akkor kiránduljon egyet a hegyekbe, kerékpározzon, vagy prbája ki a külöböző vízi sportokat Szlovénia legszebb tavaiban. Nemcsak a szolgáltatással, hanem az ételekkel és a barátságos személyzettel is maximálisan elégedettek voltunk. A legnagyobb élményt azonban számunkra a tiszta Bohinji-tavon való evezés, majd a tóból kiömlő Sava Bohinjska folyón való lecsúszás jelentette.”

František Jordán
František Jordán
Marketing csapat


Mi is lehetne jobb mint a nyári kánikula idején élvezni a medence hűsítő vizét, miközben kedvenc italát szürcsöli. Ne féljen utazni azért, hogy valóra váltsa ezt a képet és foglaljon szállást olyan szállodában vagy a vendégházban ahonnan nem hiányzik a medence. A hidegebb hónapokban pedig élvezze a fedett medence vagy a wellness központ kényelmét.

Pihenjen a medence mellett

Nem éri majd csalódás ha a cseh wellness szállodákat és gyógyfürdőket keresi fel. Nemcsak Marienbad fürdővárosa várja a csobbanni vágyókat, hanem Dél-Morvaország régiója is. Ha fürdőzésről van szó, nem lehet kifelejteni a a magyarországi termálfürdőket sem, látogasson el az olyan híres fürdővárosokba mint Sárvár, Lenti vagy Harkány. Ha a a hegyeket járva szereti az idejét eltölteni, akkor sem kell lemondania a medencében való lazításról. A Tátra, a Besszádok és a Cseh Óriás-hegység is bővelkedik az olyan szállásokban ahol medence is található.

De medencés kikapcsolódásért Szlovákiát és Lengyelországot is érdemes meglátogatni. Előbbi híres fürdővárosa Bellegszencse és Pat ahol a hűsülés mellett kiváló gyógykezelésekkel tehet az egészségéért.