Pihenés Paton

Ismerje meg a pihenés szó igazi jelentését Szlovákia legdélebbi régiójában, a gyönyörű kék Duna partján. A híres pati gyógyfürdőben számos jótékony anyaggal dúsított termálvízben kapcsolódhat ki. Hagyja, hogy érvényesüljön a termál medencék és a wellness kezelések jótékony hatása.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 0 ajánlat

Nem találunk tartózkodást a kiválasztott kritériumok alapján, kérjük próbáljon módosítani a megadott feltételeken.

Jelenleg nincs elérhető ajánlatunk ezen a helyszínen. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Jelenleg nincs elérhető ajánlatunk ezen a helyszínen. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?A szlovákiai Pat nemcsak a nyáron ideális úti cél. A kánikulában élvezze a kültéri gyógyvizes medencéket, télen pedig pihenjen a wellness központ melegében. Foglaljon szállást Dél-Szlovákiában és pihenje ki a mindennapok fáradalmait.

Mire számíthatsz a patinás tartózkodás alatt?

Irány a Magyarországgal határos Pat, ami a Duna partján, Komárom közelében fekszik. Itt található egy 5 medencével rendelkező termálfürdő, amit egy vízi csúszdavilág és egyéb látnivalók egészítenek ki. A medencék többsége termálvízzel van feltöltve, ami jótékony hatással van a mozgásszerveire.

Ha a lehető legközelebb szeretne lenni a termál medencékhez, válogasson azon szállásaink között, amik közvetlenül kapcsolódnak a gyógyfürdőhöz így a medence és a wellness közelsége garantált. Ajánlataink sokszor tartalmaznak wellness központba való korlátlan belépést is, és, hogy biztosan kényelmes hotelt találjon, válasszon a "Személyesen ellenőrzött" címkével ellátottak közül. Ez azt jelzi, hogy a szállást a Travelking csapatának egy tagja személyesen ellenőrizte és ott kellemes élményben volt része.