Hegyvidéki nyaralás

Hegyre fel! Európa legcsodálatosabb hegyei csak Önre várnak, varázslatos panoráma, vad hegyormok, sziklás csúcsok és fantasztikus nyugalom. Kiránduljon a jó levegőn, hódítsa meg a legszebb csúcsokat, vagy télen csatoljon sítalpakat és csúszkáljon a festői lankákon.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 280 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Akár a helyszínen, akár a környéken tölti az idejét, garantált, hogy mindig nagyszerű élményekben lesz része. A Bohinj Eco Hotel területe igazán nagy. A kiterjedt wellness-szolgáltatások és a szomszédos, számos attrakcióval rendelkező aquaparknak köszönhetően még az esős napokon is élvezheti a szórakozást és a pihenést. Ha az időjárás együttműködik, akkor kiránduljon egyet a hegyekbe, kerékpározzon, vagy prbája ki a külöböző vízi sportokat Szlovénia legszebb tavaiban. Nemcsak a szolgáltatással, hanem az ételekkel és a barátságos személyzettel is maximálisan elégedettek voltunk. A legnagyobb élményt azonban számunkra a tiszta Bohinji-tavon való evezés, majd a tóból kiömlő Sava Bohinjska folyón való lecsúszás jelentette.”

František Jordán
František Jordán
Marketing csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztük magunkat a rossz idő ellenére is. A szálloda személyzete nagyon kedves volt, és jól beszéltek angolul. Mindent bemutattak, amit az utalvány tartalmazott. A szoba kényelmes és tiszta volt és nagyon tetszett, hogy van erkély is. A tartózkodásunk fénypontjai az étkezések voltak - minden nagyon ízlett, és akkora volt a választék, hogy alig győztük. A legpraktikusabb dolog, amit a csomagból kihasználtunk, a SommerCard kedvezménykártya volt, amivel számos helyet ingyen tudtunk meglátogatni. A legnagyobb élmény pedig mindenképpen a Grossglockner alpesi panorámaút volt! :)”

Kristýna Kodrlová
Kristýna Kodrlová
Marketing csapat


Hegyvidéki szállások Szlovákiában

Északi szomszédunkban járva az ember azonnal a Tátra csúcsaira gondol. Válasszon a legjobb szállásajánlatokból a Magas-Tátrában és hódítsa meg az Ótátrafüredi siklóvasúttal Hrebienokot, sétáljon egyet a Csorba-tó körül, vagy felvonózzon Tátralomnicon.

Az Alacsony-Tátrában is csodálatos látnivalókkal és szállásokkal várja a látogatókat. Fedezze fel a Deményfalvi völgyet, vagy a Szlovák Paradicsom különleges útvonalain.

Meghódíthatja a Chopok és Gyömbér csúcsokat, vagy síelhet is a csodás síközpontok egyikén. Válasszon a sípályákhoz közeli ajánlatainkból.

Hegyvidéki szállások Lengyelországban

A Bélai Tátra vidéke számos csodálatos látnivalót kínál a látogatók számára. Szálljon meg a csodaszép Bachledka lombkorona ösvény, vagy az adventkor mesebeli Zakopane közelében és élvezze a hegyek ölelését.

Hegyvidéki szállások Csehországban

Csehország legmagasabb hegyeibe az Óriás helységben felfedezheti az Elba folyó forrását, és élvezze a síelést.

A Beszkidekben is csodás túrautak és sípályák várják. A Jeseník-hegységben az aktív kikapcsolódás mellett pedig forró gyógyfürdők is várják.

Hegyvidéki szállások Ausztriában

Utazzon el Ausztriába, és fedezze fel az Alpokat, amelyek az ország területének kétharmadát borítják. Nyáron élvezheti a magashegyi túrázást. Egész évben síelhet a Dachstein, Hintertux vagy Kitzsteinhorn gleccserein, fedezze fel a legjobb sípályák melletti szállásaink, vagy nyáron látogasson el olyan csodás helyekre, mint a Magas-Tauern hegyég, vagy Hallstadtt elbűvölő városa.

Hegyvidéki szállások gyerekekkel

A hegyvidéki szállodák jelentős része a gyermekekre is gondol. A játszótér vagy játszószoba, a gyerek menü és az animációs programok mind segítenek abban, hogy a kicsik és nagyok is jól érezzék magukat. Ismerje meg a legjobb gyerekbarát szállásaink, ahol csodás panoráma várja.

Hegyvidéki szállások wellnessel

Egy egész napos kirándulás után, vagy a sípályáról visszaérve nincs is jobb érzés, mint felmelegedni egy szaunában, vagy ellazulni a pezsgőfürdőben. Válasszon a wellnessel rendelkező hegyvidéki ajánlataink közül, és élvezze a kényeztető kényelmet kedvesével, vagy családjával, barátaival.