Hegyvidéki nyaralás

Hegyre fel! Európa legcsodálatosabb hegyei csak Önre várnak, varázslatos panoráma, vad hegyormok, sziklás csúcsok és fantasztikus nyugalom. Kiránduljon a jó levegőn, hódítsa meg a legszebb csúcsokat, vagy télen csatoljon sítalpakat és csúszkáljon a festői lankákon.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 215 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon élveztem a Hotel Grajski Dvorban töltött időt. Az óvároshoz közeli elhelyezkedésének köszönhetően Radovljica városkájának minden látnivalója és üzlete könnyen elérhető. A személyzet nagyon segítőkész volt, a svédasztalos reggeli bőséges, a közeli étteremben elfogyasztott háromfogásos vacsora pedig tökéletes befejezése volt minden napnak. A megújúlt SPA talán kisebb, de egy túrázással töltött nap után jó volt megpihenni itt. A szobám is nagyon tágas volt és mindent megtaláltam benne, ami kell egy igazi pihenéshez.”

Tamas Tutkovics
Tamas Tutkovics
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A Beszkidek gyönyörűek, és a Beskydský hotel RELAX is csodálatos. 10.000 vendég foglalt már ide a Travelking-en, és sokan többször visszatérnek. Igaz, hogy a szálloda nem a legmodernebb, de ezt mindenki (én is) megbocsátja, mert az érkezéstől a távozásig minden egyszerűen kiváló.”

Tomáš Čmelík
Tomáš Čmelík
A Travelking társtulajdonosa


Hegyvidéki szállások Szlovákiában

Északi szomszédunkban járva az ember azonnal a Tátra csúcsaira gondol. Válasszon a legjobb szállásajánlatokból a Magas-Tátrában és hódítsa meg az Ótátrafüredi siklóvasúttal Hrebienokot, sétáljon egyet a Csorba-tó körül, vagy felvonózzon Tátralomnicon.

Az Alacsony-Tátrában is csodálatos látnivalókkal és szállásokkal várja a látogatókat. Fedezze fel a Deményfalvi völgyet, vagy a Szlovák Paradicsom különleges útvonalain.

Meghódíthatja a Chopok és Gyömbér csúcsokat, vagy síelhet is a csodás síközpontok egyikén. Válasszon a sípályákhoz közeli ajánlatainkból.

Hegyvidéki szállások Lengyelországban

A Bélai Tátra vidéke számos csodálatos látnivalót kínál a látogatók számára. Szálljon meg a csodaszép Bachledka lombkorona ösvény, vagy az adventkor mesebeli Zakopane közelében és élvezze a hegyek ölelését.

Hegyvidéki szállások Csehországban

Csehország legmagasabb hegyeibe az Óriás helységben felfedezheti az Elba folyó forrását, és élvezze a síelést.

A Beszkidekben is csodás túrautak és sípályák várják. A Jeseník-hegységben az aktív kikapcsolódás mellett pedig forró gyógyfürdők is várják.

Hegyvidéki szállások Ausztriában

Utazzon el Ausztriába, és fedezze fel az Alpokat, amelyek az ország területének kétharmadát borítják. Nyáron élvezheti a magashegyi túrázást. Egész évben síelhet a Dachstein, Hintertux vagy Kitzsteinhorn gleccserein, fedezze fel a legjobb sípályák melletti szállásaink, vagy nyáron látogasson el olyan csodás helyekre, mint a Magas-Tauern hegyég, vagy Hallstadtt elbűvölő városa.

Hegyvidéki szállások gyerekekkel

A hegyvidéki szállodák jelentős része a gyermekekre is gondol. A játszótér vagy játszószoba, a gyerek menü és az animációs programok mind segítenek abban, hogy a kicsik és nagyok is jól érezzék magukat. Ismerje meg a legjobb gyerekbarát szállásaink, ahol csodás panoráma várja.

Hegyvidéki szállások wellnessel

Egy egész napos kirándulás után, vagy a sípályáról visszaérve nincs is jobb érzés, mint felmelegedni egy szaunában, vagy ellazulni a pezsgőfürdőben. Válasszon a wellnessel rendelkező hegyvidéki ajánlataink közül, és élvezze a kényeztető kényelmet kedvesével, vagy családjával, barátaival.