Töltődjön fel a Bélai Havasok lábánál fekvő Winter & Summer Resort ***-ban, ahol elegánsan berendezett szobák, a szlovák konyha specialitásaival teli ízletes félpanzió, valamint pezsgőfürdővel és szaunával felszerelt saját wellness-részleg várja a vendégeket. A szálloda elhelyezkedésének köszönhetően számos látnivaló is elérhető közelségben lesz, mint például a Bélai-barlang, a Treetop lombkorona sétány, a bobpálya és még sok más látnivaló.

A szálláshelyről

A Winter & Summer Resort vendégház a szlovákiai Zár festői településen található, a Bélai Havasok lábánál. A panzió elhelyezkedése ideális kiindulópont különböző kirándulásokhoz, túrázáshoz és kerékpározáshoz egyaránt. Ugyanakkor a környéken számos szórakozási lehetőség kínálkozik felnőttek és gyermekek számára egyaránt.

Különösen nagy vonzerőt jelentenek a rekreációs üdülőhelyek. A Bachledka Ski & Sun területén (3,2 km) télen 8,5 km sípálya és 2 sífutópálya várja a téli sport rajongóit. Nyáron pedig kerékpárpark, bobpálya, trambulin és egyéb attrakciók várják a vendégeket. Az egész évben nyitva tartó, több mint 600 méter hosszú fák tetején futó ösvény (Treetop) szintén hivogató. Szintén érdemes ellátogatni a Strednica (3,8 km), a Ski Strachan (3,3 km), vagy Monkova dolina (2,4 km) síterepekre is.

Természetesen nem szabad kihagyni a népszerű Bélai-barlang (6,3 km) meglátogatását sem, ahol a látogatok megcsodálhatják a gyönyörű cseppkődíszítéseket és a földalatti tavakat. A történelem szerelmesei felfedezhetik a 13-14. század fordulójáról származó Lubló várát és a történelmi szabadtéri múzeumot Ólublóban (40 km). Ha vízi kikapcsolódásra vágyik, akkor lazítson a Tatranská Bukovina termálfürdőben (21,2 km), a Vrbov termálparkban (27,9 km) vagy az AquaCity Poprad (30,1 km) vízi világát is felfedezheti.

Hol fogok aludni?

A vendégház belsejét a kényelem és az elegancia jegyei uralják. A szobák fából készült, történelmi stílusú, kárpitozott bútorokkal vannak berendezve, mindegyikhez modern fürdőszoba és természetesen WiFi csatlakozás is tartozik. Az allergiamentes párnáknak és a damaszt ágyneművel ellátott paplanoknak köszönhetően garantált lesz a pihenés.

A Standard szobák a 2. emeleten találhatók, amelyek 20-25 m²-esek. A szobában egy franciaágy, LCD TV és fotel, a fürdőszobában pedig zuhanyzó található. Egyes szobákhoz erkély is tartozik.

A DeLuxe szobák az 1. és 2. emeleten találhatók, amelyek körülbelül 30-39 m² méretűek. Ennek a szobatípusnak a felszereltségéhez tartozik egy franciaágy, egy pótágyként használható kanapéágy, LED TV, kávé- és teakészlet, valamint minihűtő is. A fürdőszobában zuhanyzó található. Felár ellenében pedig erkélyes DeLuxe szoba is választható.

Az Apartman az 1. emeleten található, amely 56 m²-es teret, valamint privát erkélyt kínál, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Bélai Havasok csúcsaira. 2 szobából áll - egy különálló franciaágyas hálószobából és egy nappaliból, ahol egy másik franciaágy, kanapé és fotelek, TV és konyhasarok található mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel és vízforralóval. Mindkét szoba erkéllyel rendelkezik. A fürdőszobában sarokkád is rendelkezésre áll, amely ideális egy pihentető fürdőhöz.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A hangulatos, fával és üveggel díszített belső térrel rendelkező étteremben megkóstolhatja a hagyományos szlovák konyha különlegességeit. A bár kiváló borválasztékkal és luxus olasz Lamborghini kávéval várja vendégeit. Kedvenc italát pedig jó idő esetén a vendégház előtti napos nyári teraszon is elfogyaszthatja.

Hol kapcsolódhatok ki?

Töltődjön fel a privát wellness-részlegen, a forró finn szaunában és a hidromasszázzsal ellátott forró pezsgőfürdőben. Továbbá kényeztetheti magát egy pihentető masszázzsal vagy egy szépségápoló arckezeléssel is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A vendégház "Bababarát" minősítésű, így kiságy, fürdőkád és etetőszék is rendelkezésre áll a családok számára. A legkisebbeket egy szabadtéri játszótér várja, ahol kipróbálhatják a fából készült mászókákat és a csúszdát, valamint a vendégházban egy varázslatos gyerek sarok várja őket játékokkal.

Winter & Summer Resort ***

Winter & Summer Resort ***

Ždiar 672 , Ždiar
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
WINTER & SUMMER RESORT, s.r.o. Cégjegyzékszám: 36617865


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a fürdőtől
28 km
Busz megálló
30 m
Aquapark
30 km
Sípálya
3,2 km
Sífutás
3,2 km

Utazási tippek

Zár

Zár Utazási tipp

Ždiar biztosan nem maradhat ki a Bélai-havasokban tett barangolásai során. Ez a régió fő turisztikai központja, ahonnan számos túraútvonal és kerékpárút indul. A hagyományörző építészet figyelemre méltó, de a gyönyörű népművészet is. A legjobb élményt az évente megrendezett Goral Folklórfesztivál nyújtja, ahol szlovák és lengyel tánccsoportok mutatják be a gorálok táncait, viseleteit, dalait és szokásait.

Mit érdemes megnézni Zdiarban?

  • Ždiarsky dom Múzeum
  • Strachankovo családi park
  • Fényház animatronikus állatok kiállításával
  • Strachan síközpont
Bachledka Ski & Sun - Nyári síelés
Bachledka Ski & Sun - Nyári síelés
Bélai barlang
Bélai barlang
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad