Akadálymentes szállások

Számunkra fontos érték az hogy, senkit sem szabad kizárni az utazás élményéből. Ezért ügyeltünk rá, hogy ajánlataink között számos akadálymentesített szálloda is megtalálható legyen. Ne mondjon le álmai kirándulásáról, és válogasson kedvére weboldalunkon.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 50 ajánlat


Ne mondjon le álmai utazásáról csak azért mert az idősebb korosztályt gyarapítja, vagy mert esetleg mozgásában valamilyen betegség korlátozza. Ajánlataink között számos szálloda tesz erőfeszítéseket azért, hogy megfelelően tudja fogadni Önt is. A szállás lefoglalásakor, lehetősége lesz olyan hotelek között válogatni, amik lifttel és felvonókkal, valamint kerekesszékkel megközelíthető ajtóküszöb nélküli, kapaszkodókkal jól felszerelt szobákkal várják vendégeiket.

Ne mondjon le Ön sem a pihenésről és a látnivalókról!

Ha Ön is szeretne szinte újjászületve visszatérni az üdüléséről, akkor foglaljon nálunk szállást egy gyógyfürdő közelében és kényeztesse testét és lelkét egyaránt a különböző gyógyító kezelésekkel. Keresse az olyan nagy hírű városok szállásait, mint a csehországi Karlovy Vary, a magyarországi Eger vagy a szlovákiai Dunaszerdahely, mert itt nem egy olyan hotelt talál majd ami közvetlen átjárást biztosít egy gyógyfürdőhöz.

Ha pedig inkább a térség legszebb nagyvárosait csodálná meg, foglaljon szállást Prága, Pozsony vagy Budapest belvárosában és élvezze, hogy a legfontosabb látnivalók közvetlen közelében indíthatja a napot.