Nyaralás Szentgotthárdon

Szentgotthárd a nyugalom szigete Magyarország legnyugatibb részén. Szentgotthárd vasúti határátkelőhely Ausztria és Magyarország között. A régi időkben jelentős hadászati szerepet töltött be, jelenleg pedig közkedvelt turisztikai paradicsomként tartják számon, ahol vendégeinket rengeteg kikapcsolódási lehetőség várja.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 1 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Gotthard Therme Hotel & Conference szálloda egyszerűen csodálatos! Meg kell dicsérnem a makulátlanul tiszta környezetet és a hihetetlenül bőséges félpanziós ellátást, a családom és én különösen nagyra értékeltük a korlátlan italfogyasztást. Közvetlenül a szállodához kapcsolódik a St. Gotthard Spa & Wellness, így csak át kell öltözni fürdőruhába és köntösbe, és perceken belül máris élvezhetjük a vízicsúszdákat, hidromasszázs pezsgőfürdőket, medencéket és szaunákat. Az elhelyezkedés is nagyszerű, kiválóan megközelíthető Ausztria és az Őrségi Nemzeti Park. Ha nem csak a fürdőben szeretné tölteni az idejét, vegyen részt egy vezetett túrán vagy menjen el kerékpározni. Biztosan nem fogja megbánni. Tökéletes nyaralásban volt részünk és biztosan visszatérünk még ide.”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Ismerje megy Szentgotthárdot, ami Magyarország legnyugatibb csücskében található, így akár Ausztria és Szlovákia is könnyen elérhető az idősebbek és a családosok körében a méltán népszerű luxus aquaparkjáról híres városból.

Kapcsolódjon ki a világszínvonalú Szentgotthárd Spa & Wellnessben

Szentgotthárd híres termálfürdője az oka annak, hogy a város olyan népszerű a turisták körében. Élvezze ön is a gondtalan pihenést az 1500 m²-es vízfelületen elterülő medencékben és pezsgőfürdőkben. A mártózás után pedig fedezze fel az izgalmas szaunavilágot, kényeztesse magát a különféle gyógykezelésekkel és hagyja, gyermekeit a csúszdákon és a játszótéren önfeledten játszani. És ha ezek után csak napozna egyet, akkor is egyedülálló élményben lesz része, hiszen a fürdő pálmafákkal és egzotikus növényekkel beültetett környezete tengerparti hangulatot biztosít. Ugye nem szeretne messze megszállni ettől a csodától? Válasszon hát olyan szállodát, amely közvetlenül a termálfürdőhöz kapcsolódik.

Szerencsére Szentgotthárdon akkor sem kell az unalomtól félnie ha már igazán kifürdőzte magát. Járja be a város történelmi központját, kóstolja meg a helyi éttermek ínycsiklandozó fogásait. Ha pedig egy kis kultúrára vágyik, látogasson el a Pável Ágoston Múzeumba vagy a csodálatos angol kerttel rendelkező barokk templomhoz.