Szentgotthárd: Kirándulási tippek és érdekes helyek

A romantikus Szentgotthárd a Rába folyó partján fekszik, Magyarország nyugati részén, a magyar-osztrák határon, Szlovéniától egy karnyújtásnyira. Korszerű termálfürdőjének köszönhetően közkedvelt kikapcsolódási helyként tartják számon. A város legfontosabb emlékműve a hatalmas barokk templom és a hozzá tartozó látványos angolkert. Ellátogathat továbbá az Aquapark St. Gotthard élményfürdőbe, vagy a Pável Ágoston Múzeumba.

Szentgotthárdi Római Katolikus TemplomLegkedveltebb utazás

Szentgotthárd városában és környékén rengeteg hellyel találkozhatunk, amelyeket érdemes meglátogatni. A legérdekesebb közülük talán a római katolikus templom magas tornya. A híres festők által készített freskók egyszerűen lenyűgözik majd és amennyiben nem mindennapi élményre vágyik, úgy látogassa meg az egyik helyi istentiszteletet.

További információ

St. Gotthard Spa & WellnessLegkedveltebb utazás

Természetes kő járdákkal, pálmafákkal és más egzotikus növényekkel várja önt a St. Gotthard Spa & Wellness, ahol úgy érzheti magát, mintha a Földközi-tengernél lenne. A gyógyfürdőben termálvizes medencék sokasága található, de a gyerekek sem fognak unatkozni, hiszen a sok csúszdát és látnivalótkat valamint a gyereksarkot és a szabadtéri játszóteret is felfedezhetik. A teljes napi belépő 3300 Ft-ba (kb. 11 €) kerül.

További információ

Térkép utazási tippekhez3 utazási tipp

Szentgotthárd: Kirándulási ötletek

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet