Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény a Szentgotthárdon található Gotthard Therme Hotel & Conference **** szállodáról

Utazzunk Szabival a Travelking csapatának egyik tagjával a Szentgotthárdon található Gotthard Therme Hotel **** szállodához. Most mindent megtudhatunk a szállásról, az ellátásról és a környékbeli kihagyhatatlan látnivalókról.
Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény a Szentgotthárdon található Gotthard Therme Hotel & Conference **** szállodáról

Alapinformációk az utazásról

  • Mikor jártál itt?: 2023.06.04. - 2023.06.06.
  • Hol szálltál meg?: Gotthard Therme Hotel & Conference ****
  • Hol található a szállás?: Magyarország
  • Kivel utaztál?: A családommal
  • Milyen volt az ellátás?: Félpanziós ellátásban volt részünk
  • Mivel utaztál?: Autóval

Hová és hogyan utaztatok?

Budapestről indutunk a családommal Szentgotthárdra, ahol a Gotthard Therme Hotel & Conference **** található. Autóval mentünk, és normál esetben az út körülbelül 3 óra lett volna, de tettünk egy kis kirándulást a Balatonhoz is. Tihanyban megnéztük a bencés kolostort, majd ebéd után folytattuk utunkat Szentgotthárdra. Az út vége felé nem árt vigyázni, ha az ember lekési a M80-as autópályáról a lehajtót, akkor egészen Ausztriáig hajt. A végállomás ugyanis magyarország legnyugatibb városa, közvetlenül az osztrák határ mellett.

Milyen volt a parkolás?

Nem volt szükséges előre lefoglalni a parkolást, a szálloda körül rengeteg ingyenes parkolóhely van. Mindenképpen megemlíteném, hogy a szálloda megkönnyíti a csomagok kipakolását, ugyanis közvetlenül a főbejárat előtt meg lehet állni az autóval, hogy kipakolhassuk a csomagokat, majd utána le is parkolhatunk a parkolóban. A bejáratnál pedig töltőállomás is van az elektromos autók számára.

Hol szálltatok meg?

A Gotthard Therme Hotel & Conference a határhoz közeli fekvésének köszönhetően kiváló kiindulópont az osztrák és szlovén természet szépségének felfedezéséhez. A környező utak viszonylag kis forgalmúak, így kiváló lehetőség nyílik a Őrségi Nemzeti Park, amelyben Szentgotthárd található, kerékpárral történő felfedezésére. Ráadásul ezt nem is kell magával vinnie az embernek, mivel a kerékpárokat közvetlenül a recepciónál lehet bérelni. Ráadásul a szálloda új modellek, köztük elektromos kerékpárok beszerzését is tervezi.

A szállodában nagyon segítőkész személyzet fogadott minket, így azonnal otthon érezhettük magunkat. Érkezéskor kaptunk egy szobakártyát és a gyerekeink egy kis könyvet, amibe minden étkezés után kaptak egy pecsétet a pincértől, ha maradék nélkül befejezték az adagjukat. Ha az összes bélyegzőt megkapták a gyerekek ajándékot kapnak, de sajnos a mi gyerekeink nem gyűjtötték össze a teljes számot. :) A kiszolgálás tényleg magas színvonalú, csak egy gombot kell megnyomni a telefonon, hogy bármilyen kívánság teljesüljön. A széf kinyitása, amit véletlenül bezártunk, mindössze 10 percig tartott, a feleségemnek szánt papucsot pedig 5 percen belül kiszállították a recepcióról.

Egy családi szobában szálltunk meg - a család legfiatalabb tagja egy kiságyban aludt, a másik gyermekünknek pedig egy pótágya volt. A szoba elég tágas volt, és nem éreztük szűkösnek, annak ellenére, hogy 3 ágy (franciaágy + pótágy) és egy kiságy is volt benne. Minden tökéletesen tiszta és rendezett volt, saját fürdőszobánk és erkélyünk volt. Természetesesen légkondicionáló, TV és WiFi kapcsolat is rendelkezésre állt. Egy hosszú nap után az ember semmi másra nem vágyik, mint a fürdőben való pihenésre, ezért nagyra értékeltük a fürdőköpenyeket, amelyek közvetlenül a szobában vártak bennünket.

Mesélj az ellátásról!

Félpanziós ellátásunk volt korlátlan üdítőitalokkal, kávéval és teával (minden nap reggel 7:00-tól este 6:00-ig). A svédasztalos reggeli hideg és meleg ételekből, gyümölcsökből, müzliből állt... egyszóval minden volt, amit egy minőségi 4*-os szállodától elvárhat az ember. A feleségemmel a hagyományos magyar reggelit (rántotta, kolbász és péksütemény) részesítettük előnyben.

A vacsora szintén bőséges büfé formájában került felszolgálásra. A regionális ételek mellett nemzetközi ételek is voltak a kínálatban. Többféle hideg előétel (nekem az avokádós előétel volt a kedvencem), 2 féle leves, többféle hideg és meleg főétel és köret, valamint gyermekmenü közül válogathattunk. Vacsora után sosem hagytuk ki az édes desszertet, de a feleségem ezúttal a friss gyümölcsöket (különösen a szőlőt és a kiwit) részesítette előnyben.

Hogyan ettetek a környéken?

Úgy döntöttünk, hogy a hotel éttermében ebédelünk. Napközben a klasszikus étlapról rendelhettünk ételeket, melyen gyermekmenü is szerepelt. Az ételeket el lehet fogyasztani a kertre néző teraszon. Pozitívum, hogy a fürdőköpenyben is étkezhet, így nyugodtan érkezhet közvetlenül a fürdőből.

Milyen volt az utazás gyerekekkel?

Ismét meg kell dicsérnem a nagyszerű szolgáltatást, amely még élvezetesebbé és könnyebbé tette a családi nyaralásunkat. A szobánkban volt pelenkázó alátét, pelenkázó táska, babakád, baba WC-ülőke és LED-es éjjeli lámpa. A reggeli és esti büfében mindig volt menü a kisebbek számára, de a gyerekeinknek a színes tányérok és evőeszközök tetszettek a legjobban.

Sajnos egész tartózkodásunk alatt esős időnk volt, így nem volt lehetőségünk kipróbálni a kertben található kültéri játszóteret (csúszda, hinta, mászókák, homokozó...). Szerencsére a szállodában van egy gyermekjátszószoba is csúszdával, mászókákkal, konyhával, építőkockákkal és egyéb szórakoztató dolgokkal. Egy Xbox konzolt is lehet találni, hogy a nagyobb gyerekek és felnőttek is jól szórakozhassanak.

Milyen wellness lehetőségek voltak a szállodában?

A szálloda közvetlenül kapcsolódik a St. Gotthard Spa & Wellness termálfürdőhöz, így fürdőköpenyben hagyhatja el a szobáját, a lifttel lemehet az alagsorba, és néhány lépéssel máris egy gyönyörű, mediterrán hangulatú, pálmafákkal és egzotikus növényekkel díszített fürdőben találja magát. Mindig naponta kétszer mentünk a fürdőbe, reggel és a délutáni szunyókálás után. Sajnos a zord időjárás miatt a kültéri medencét nem volt alkalmunk kipróbálni.

Azonban az 1.500 m² vízfelület, a fedett élménymedence vízi funkciókkal, 3 csúszdával különböző korosztályoknak (mi a pirosat élveztük a legjobban), 2 pezsgőfürdővel, szaunákkal és egy buborékos termálmedencével biztosan kielégíti a legigényesebb vendégeket is. Az aktívabbak squashozhatnak vagy edzhetnek is a fitness teremben. A kínált látnivalóknak és a magas szintű szolgáltatásoknak köszönhetően a fürdőkomplexumot tökéletes helyként ajánlom családok számára.

Szerinted merre érdemes kirándulni a környéken?

  • Őrségi Nemzeti Park - Tegyen vezetett túrát, és fedezze fel a nemzeti park rejtett természeti szépségeit.
  • Túra az európai vadlovak nyomában - Az útvonal az Őrségi Néprajzi Múzeumtól indul és egy olyan rét mellett halad el, ahol vadlovak élnek. A vezetett séta során találkozhat a vidék ezen "őslakosaival".

Tipp: Töltse le az Őrségi Nemzeti Park ingyenes mobilalkalmazását**. Az alkalmazás segítségével néhány kattintással felfedezheti a túraútvonalakat és érdekes információkat szerezhet a környékről.


Röviden hogyan foglalnád össze a Gotthard Therme Hotel **** szállodában szerzett élményeket?

"A Gotthard Therme Hotel & Conference szálloda egyszerűen csodálatos! Meg kell dicsérnem a makulátlanul tiszta környezetet és a hihetetlenül bőséges félpanziós ellátást, a családom és én különösen nagyra értékeltük a korlátlan italfogyasztást. Közvetlenül a szállodához kapcsolódik a St. Gotthard Spa & Wellness, így csak át kell öltözni fürdőruhába és köntösbe, és perceken belül máris élvezhetjük a vízicsúszdákat, hidromasszázs pezsgőfürdőket, medencéket és szaunákat. Az elhelyezkedés is nagyszerű, kiválóan megközelíthető Ausztria és az Őrségi Nemzeti Park. Ha nem csak a fürdőben szeretné tölteni az idejét, vegyen részt egy vezetett túrán vagy menjen el kerékpározni. Biztosan nem fogja megbánni. Tökéletes nyaralásban volt részünk és biztosan visszatérünk még ide.”


👍 A Gotthard Therme Hotel **** szállodát Szabi a Travelking csapatának tagja személyesen ellenőrizte, és nyugodt szívvel ajánlja mindenkinek. További személyesen ellenőrzött szállásaink ide kattintva megtekinthetőek.

A cikket írta:

Frissített: 28. 4. 2024

Érdekes cikkek

Legnépszerűbb ajánlataink

Nézze meg az elmúlt hét legkelendőbb ajánlatait

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet