Szállások masszázs-lehetőségekkel

Egész nap a számítógép előtt görnyed, haza pedig a nehéz bevásárló táskákat cipeli? Nem is csoda, hogy hátfájással küszködik. Masszázs-lehetőségekkel rendelkező szállásainkkal igyekszünk segíteni, hogy kitudja pihenni a mindennapok fáradalmait, a tapasztalt masszőrök pedig a hátfájásán segítenek majd.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 61 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Most először jártunk Karlovy Varyban, és élveztünk minden itt töltött percet. A szálloda a városközpont közelében, szép környéken található. A legnagyobb hatást a wellness gyakorolta rám - a fürdő és a masszázs, a medencében és a pezsgőfürdőben való lazítás és a kávézóban való üldögélés is kellemes volt. A szoba igazán tágas, a kényelmes ágyak és az erkély pedig felülmúlta a várakozásainkat. A belváros, az oszlopcsarnokok és a közeli Pilsen sörfőzde mindenképpen megér egy kirándulást.”

Nikol Chrástová
Nikol Chrástová
Marketing csapat


A masszázs nemcsak a hát-, fej- és végtagfájdalmakra jelent gyógyírt, hanem kiváló módja annak is, hogy ellazuljunk és elfelejtsük a mindennapok gondjait. Ha Ön is naponta görnyed a munkahelyén, majd otthon a mosogatás és a házi feladatok fölött a gyerekekkel, itt az ideje, hogy egy kis szünetet tartson. Látogasson el egy wellness szállodába, és élvezze a csomagban foglalt jótékony kezeléseket és masszázsokat.

Hová érdemes látogatni csodás masszázsokért?

Nagyszerű kezeléseket és szolgáltatásokat élvezhet egy wellness üdülés során, illetve ha ellátogat egy történelmi gyógyfürdőbe. Ha partnerével együtt szeretne kikapcsolódni, tekintse meg wellness pihenéseink két fő részére. Kapcsolódjanak ki, hangolódjanak egymásra és élvezzék a pihenést.

Ha már egy ideje élvezi a nyugdíjas évek kényelmét, használja ki szabadidejét, és vigye el házastársát vagy barátját egy senior wellness üdülésre. A pihenés során olyan, személyre szabott kezeléseket élvezhetnek, amelyek nemcsak a testüket, hanem az elméjüket is felfrissítik.

Ha pedig esetleg egy különleges évfordulót ünnepel, vagy csak meg szeretné lepni szeretteit vagy önmagát valami különlegessel, válasszon luxus üdülések kínálatából.