Szállások termálfürdő közelében

A gyógyvízzel teli medencében töltött pihenés segít átvészelni a stresszes időszakokat és gyógyító hatással van számos egészségügyi problémára. Válasszon olyan szállást ami termálfürdő közelében található.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 153 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Maga mögött hagyná a mindennapi gondokat és stresszt? Nincs is erre jobb mód, mint eltölteni egy kellemes üdülést a termál medencék és a szaunák melegében. Fogaljon Ön is a gyógyfürdő közelében található szállodáink egyikében és élvezze a tökéletes wellness pihenést!

Kiknek ajánljuk igazán a gyógyfürdő élményt?

Akkor élvezheti a legjobban a kikapcsolódást, ha párjával együtt látogatnak meg egy gyógyfürdőt. Élvezzék együtt a termálvíz hatását, a jótékony kezeléseket, a fürdőparki sétákat és a kávézók kínálatát. Tekintse meg két személyre szóló gyógyfürdő ajánlatainkat.

De természetesen akkor sem kell lemondania a gyógyfürdőzésről ha Ön esetleg már az idősebb korosztályt gyarapítja, vagy ha szüleit vagy nagyszüleit szeretné megajándékozni egy termálfürdős üdüléssel. Ebben az esetben válogasson az idősek részére szóló utalványaink között. A csomagok sokszor extra kezeléseket és masszázsokat tartalmaznak, amelyek hozzájárulnak az egészség és a vitalitás javításához. És persze ezeket jól egészítik ki az félpanziós vagy teljes ellátás keretében felszolgált egészséges ételek is.

Már foglalna is, de nem szeret előre tervezni? Akkor válogasson az utolsó pillanatban is foglalható lehetőségek között. Ezek az ajánlatok ráadásul gyakran kedvezményes áron elérhetőek. Vagy pont, hogy nem szeretne hirtelen dönteni mert nem lesz ideje megszervezni, hogy ki vigyázzon távolléte alatt kis kedvencére? Ekkor se essen kétségbe, hiszen sok szálló háziállattal együtt is fogadja vendégeit. Böngéssze át a lehetőségeket és élje át élete wellness üdülését szőrös barátjával együtt.

Hol talál a közelben remek fürdőket?

Szerencséjére nem kell messzire utazni, hiszen Magyarország figyelemre méltó termálfürdőit is felfedezheti. Látogassa meg a népszerű Eger fürdőit, és ne hagyja ki a különleges miskolci fürdőket sem. Ha pedig inkább az ország nyugati felét fedezné fel akkor kötelező program a Büki Gyógyfürdőben vagy Sárvári Füdőben való lazítás. Vagy ha egy biztos választást szeretne akkor a nagyszerű Budapestet ajánljuk, ami számos gyógyfürdővel várja a turistákat, akik így biztosan megtalálják azt amelyik számukra a legmegfelelőbb.

Ha pedig szívesen lépi át a határt, akkor azzal a jó hírrel tudunk szolgálni, hogy a szomszédos országokban is remek fürdőkultúrát ismerhet meg.

Csehországban a legjobb gyógyfürdőket a "fürdőháromszög " városaiban - Franzensbadban, Marianbadban és Karlovy Varyban találja.

A szlovákiai gyógyfürdők közül kiemelkedik Trencsénteplic és a világhírű Pöstyén.

Emellett Ausztria és Lengyelország gyógyfürdői nem mindennapi fürdőélményeket, és számtalan lehetőséget kínálnak a gyönyörű természetben való kikapcsolódásra.