Last minute fürdő élmények

Pihentető gyógyfürdős kirándulás kedvező áron? Igen, ez lehetséges, csupán annyit kell tennie, hogy választ magyarországi, szlovákiai vagy csehországi ajánlataink közül. Önön múlik, hogy a csomagban foglalt fürdőbelépőt vagy a hotel saját wellness kezeléseit részesíti előnyben.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 9 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Szeretne végre eljutni egy gyógyfürdőzésben gazdag kirándulásra?Ne gondolkodjon túl sokáig és használja ki, hogy Last Minute akcióinknak köszönhetően olcsóbban élvezheti pihentető üdülést, így több pénzt tud fordítani a nagyszerű gyógyfürdőkbe és a környékbeli látnivalókra szóló jegyekre.

Hol várja Önt a legjobb gyógyfürdős élmény a közelben?

Szerencsére nem kell messzire utaznia, hogy elős osztályú termál vízben mártózhasson, hiszen Magyarország a termálforrások és a gyógyfürdők igazi paradicsoma. Vegye az irányt például Sárvár vagy Bükfürdő felé, ahol hatalmas méretű fürdőkomplexumok medencéi, szaunavilágai és gyógyítóközpontjai várják a pihenni vágyókat. De akkor sem dönt rosszul ha Miskolcra, vagy Egerbe utazik, és akkor még Hévíz egyedülálló termál taváról nem is beszéltünk.

Ha már unja a hazai kiruccanásokat, akkor a szomszédos Szlovákia gyógyfürdői is megérnek egy misét, ugyanis az ottani komplexumok sem véletlenül ismertek világszerte. Lépjen át Ön is az országhatáron és élvezze a termálvízben való csobbanást és a terápiás kezeléseket az olyan híres gyógyfürdőkben, mint a pöstyéni , amelyet egy építészeti gyöngyszemekkel és műemlékekkel teli város is körülvesz. Vagy váltson jegyet a rajecfürdői Aphrodite termálfürdőbe. Ha pedig valami igazán rendkívülire vágyik, akkor foglaljon szállást Bellegszencsén, mert az ottani termálfürdő medencéi a Holt-tengerhez hasonló vízzel telnek meg minden nap.

De nem dönt rosszul akkor sem ha egészen Csehországig utazik, ahol olyan nagy múltú fürdővárosokban pihenhet mint Karlovy Vary, Marienbad, vagy Luhačovice. Bármelyik mellett is teszi le a voksát, az első osztályú szolgáltatások és a történelmi hangulatot árasztó colonnádok biztosan elnyerik majd a tetszését.

Travelking tipp: Kösse össze a kényelmet a sportolással, és foglaljon olyan szállást weboldalunkon ahol a gyógyfürdőzést a káprázatos hegyekben való túrázással tudja összekötni.