Nyaralás Hegykőben

A Nyugat-magyarországi Hegykő egy karnyújtásnyira található az osztrák-magyar határtól. A Hegykői Termálfürdő 7 medencéjének és előnyös árainak köszönhetően garantált a nyugodt kikapcsolódás.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 0 ajánlat

Nem találunk tartózkodást a kiválasztott kritériumok alapján, kérjük próbáljon módosítani a megadott feltételeken.

Jelenleg nincs elérhető ajánlatunk ezen a helyszínen. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Jelenleg nincs elérhető ajánlatunk ezen a helyszínen. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Hegykő a bizonyíték arra, hogy „nem a méret a lényeg”, hiszen a nyugat-magyarországi kisváros annyi látnivalót tartogat az érdeklődők számára, hogy igazán megéri odautazni akár egy egész hétvégére is. Található itt egy nagyszerű termálfürdő és a közelben egy pompás kastély is, de a természetkedvelők is megtalálják a számításukat közeli nemzeti parkot keresztező számtalan túra- és kerékpárúton.

Ne csak fürdőruhát vigyen magával Hegykőre

De természetesen azt se hagyja otthon, hiszen szüksége lesz rá amikor egy felejthetetlen napot tölt el Sá-Ra gyógyfürdőben. Kapcsolódjon ki a gyógyvízzel teli medencékben és felejtse el a mindennapi gondokat miközben a termálvíz az egész testére kifejti jótékony hatását. A medencéken kívül természetesen különböző gyógykezelésekkel is igénybe vehetőek.

A fürdőzés helyett inkább a természetért rajong? Vegye az irányt a Fertő-Hanság Nemzeti Park felé aminek területén helyezkedik el UNESCO Világörökség részét képező Fertő-tó is. A magyar-osztrák határon átnyúló tavat könnyen körbe is biciklizheti köszönhetően az egész tavat körbeölelő kerékpárútnak. Ha pedig a történelemért rajong semmiképpen se hagyja ki a magyar Versailles-t, azaz a fertődi Esterházy-kastélyt és az építészeti látványosságokban nem szűkölködő Sopron városát sem.