Fürdő élmények idősek részére

Mindenkinek kijár a pihenés, kiváltképp a senioroknak! Az időseknek szóló gyógyfürdős élményeink nem csak egy kellemes szállást foglalnak magukban egy fürdővárosban, hanem kiváló ételeket, gyógy- vagy wellness-kezeléseket, illetve sokszor belépőt is egy közeli gyógyfürdőbe.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 53 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Varázslatos helyszín, az állatok és a természet közelsége egyszerűen lenyűgöző. A szállás hangulata remekül illeszkedik a környezetbe. A személyzet készséggel (és széles mosollyal) áll rendelkezésre, és ízletes, finom fogásokat kóstolhattunk. A hotel remek elhelyezkedésének köszönhetően csak pár lépés a fürdő és a szállodából induló kisvonattal a város nevezetességeinek meglátogatása is nagyszerű szórakozást nyújt. Családoknak mindenképpen tökéletes választás, és pároknak is bátran ajánlom akik egy kis romantikára vágynak. Remek élményekkel fognak gazdagodni!”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“Személy szerint én még 4 csillagnál is többet adnék a szállodának. A belső tér tiszta és modern. A szálloda éttermében nagyszerű fogásokat ettem, a balneóban pedig számtalan kezelésből választhattam. De ami a legjobban tetszett, az a lenyűgöző spa, a teraszról nyíló panorámás kilátással. Úgy hiszem innen mindenki csak kellemes emlékeket és élményeket fog magával hazavinni.”

Jozef Benovič
Jozef Benovič
Értékesítési csapat


Élvezze a nyugdíjas éveit a legteljesebb mértékben! Akár saját magának tervez egy egészségmegőrző pihenést, akár szüleit vagy nagyszüleit szeretné megajándékozni, egy wellness-üdülés mindig jó ötlet. A kifejezetten idősek számára válogatott speciális üdülések alkalmával a közeli gyógyfürdő kényelmét és gyógyító kezelések hatását is élvezhetik a látogatók.

Hogyan válasszuk ki a legjobb gyógyfürdős üdülést idősek számára?

Amikor gyógyfürdőbe megyünk, mindenki a termálmedencéket vagy a SPA kezeléseket várja. Ha mindkettőhöz a lehető legközelebb szeretne kerülni, fontolja meg, hogy olyan szállodában szálljon meg, amely közvetlenül kapcsolódik a gyógyfürdőkhöz. Csak néhány lépésre lesz a tökéletes kikapcsolódástól, ha olyan szállodában vagy vendégházban száll meg, amely saját wellness-központtal rendelkezik.

Ne hagyja otthon kutyáját a nyaralás alatt, vigye magával négylábúját kutyabarát szálláshelyeink egyikébe.

Hová menjünk a legjobb wellness-üdülésért az idősek számára?

Ha nem szívesen utazik hosszú ideig, látogasson el egy hazai gyógyfürdőhöz, ahol közvetlenül egy gyógyfürdőben pihenhet, és közben a városnézést is élvezheti.

A határon túl is tökéletes kikapcsolódás várja Önt - például Szlovákiában a csodás Trencsénteplic vagy Pöstyén városában.

Csehországban érdemes elutaznia az úgynevezett fürdő háromszögbe, Karlovy Vary, vagy Marienbad kiváló gyógyfürdőjébe.