Ha Nagymegyerbe látogat, szálljon meg a Karmon Park apartmanjaiban, amely csodás választás családok számára, hiszen játszótér, asztalitenisz, foci és gyermekjátszótér várja a vendégeket. A Thermal Corvinus fürdő mindössze 350 méterre található, így egy kényelmes sétával élvezheti a termálmedencéket. Érdemes átlátogatni akár Dunaszerdahelyre, vagy útközben megállni a közeli Győrben is.

A szálláshelyről

A Karmon Park Apartmanház egy 6000 m²-es komplexum része, amely Nagymegyer (szlovákul: Velky Meder) fürdővárosában található. A szállás mindössze 350 m-re található a híres Thermal Corvinus termálfürdőtől, ahol 13 termálvizes medence, hatalmas vízicsúszdák, sodrófolyó és számos más vízi attrakció várja Önt. A fürdőben ezen kívül egy szaunavilág is található 5 féle szaunával, valamint masszázsok és egyéb kezelések széles választékával.

A kellemes meleg éghajlat miatt a környék ideális a gyalogos és kerékpáros kirándulásokhoz. Itt található a Klatovské rameno (25 km) és a Číčovské mrtvé rameno (12 km) természetvédelmi terület is. A kerékpárosok nagy örömére, a közelben található a Duna-kerékpárút, amely Németországból indul ki és Európa egyik leghíresebb kerékpárútja. Aközelben lovaglásra is van lehetőség a Ranch u Czajlikánál (27,6 km), az autósok pedig a Szlovákia ringet (32,2 km) próbálhatják ki.

Kiránduljon el Dunaszerdahelyre (szlovákul: Dunajská Streda) (21,7 km) városába, ahol a 14. századi Szent György római katolikus templom, a Sárga vár vagy az 1902-es városháza is található. Útközben mindenképp álljon meg Györben (27,7 km), ahol kiváló termálfürdők, gazdag történelem és hazai ízek várják.

Hol fogok aludni?

Szállása egy hangulatos, modern berendezésű apartmanban lesz, teljesen felszerelt konyhával és privát fürdőszobával. Minden apartmanban elérhető WiFi csatlakozás is.

A Kétágyas apartman 14 m²-es, franciaággyal és TV-vel felszerelt. A konyhasarokban főzőlap, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő és vízforraló található. A fürdőszoba zuhanyzóval felszerelt, és az apartmanhoz saját erkély tartozik.

A Háromágyas apartman 16 m²-es lakóteret kínál, amely egy franciaágyban és egy egyszemélyes ágyban kínál alvási lehetőséget. Az apartman emellett egy TV, dolgozóasztal, konyhasarok (főzőlappal, hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel és vízforralóval), valamint privát zuhanyzós fürdőszobát és erkélyt is kínál.

A Négyágyas apartman 20 m²-es és tartalmaz egy hálószobát franciaággyal, valamint egy kanapéágyat. Az apartmanban emellett egy dolgozóasztal, konyhasarok (főzőlappal, hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel és vízforralóval), valamint privát zuhanyzós fürdőszoba is található. A szórakozáshoz TV is rendelkezésre áll, az erkélyről pedig szép kilátás nyílik.

A Grand Apartment felszereltsége megegyezik a négyágyas opcióéval, azzal a különbséggel, hogy itt egy pótágy is elhelyezhető, így akár 5 fő is elhelyezhető.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Karmon Parkban csak büféreggelit szolgálnak fel, klasszikus étterem nincs. A teljesen felszerelt konyhának köszönhetően azonban bármilyen ételt elkészíthet közvetlenül az apartmanjában. Szép időben nyári terasz is rendelkezésre áll grillezővel.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Rengeteg játék és szórakozás várja a gyerekeket a homokozóval, hintával és csúszdával felszerelt szabadtéri játszótéren.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Szórakozásban biztosan nem lesz hiány. A vendégek rendelkezésére áll egy nagy focipálya, asztalitenisz és foci, biliárd, valamint röplabda- és netballpálya.

Karmon Park

Karmon Park

Čičovská 3687/49 , Veľký Meder
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Michal Pupkai Cégjegyzékszám: 52317021


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
125 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Baby barát

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,3 km
Távolság a fürdőtől
0,4 km
Busz megálló
100 m
Aquapark
100 m

Utazási tippek

Thermal Corvinus

Thermal Corvinus Utazási tipp

A nagymegyeri Thermal Corvinus termálfürdő hatalmas hírnévnek tett szert, amelyet 8 termálvizes medencéjének köszönhet. Tökéletes hely gyermekes családok, vagy akár nyugdíjasok kikapcsolódására.

Az összes medence 26 -38 °C hőmérsékletű termálvízzel van ellátva, amely gyógyereje kiváló hatással van a mozgásszervekre, gerincre, izmokra és a test regenerálódására. A felnőtt belépőjegy ára 8,50 €/nap, gyermekeknek 15 éves korig pedig 5,50 €/nap.

További információ
Nagymegyer
Nagymegyer
Gútai Vízimalom
Gútai Vízimalom
Bősi vízierőmű
Bősi vízierőmű