Oblíbené 0

Még nincsenek kedvenc ajánlatai.

  • Bármikor visszatérhet a mentett ajánlatokhoz
  • Egy helyen megtalálhatja kedvenc ajánlatait
  • Értesítéseket kaphat az ajánlatok változásairól

Dunaszerdahely: Kirándulási tippek és érdekes helyek

Dunaszerdahely a Csallóköz szívében terül el, amely Európa legnagyobb folyami szigete. Csallóközt a Duna és Vág folyók ölelik körül. Tökéletes kikapcsolódást biztosít a Thermalpark élményfürdő, amelyet egy természeti eredetű tó és 120 méter hosszú élménycsúszda egészít ki. A legnevezetesebb emlékhelyek közé tartozik a 13. századi római katolikus Szent György templom, vagy a Csallóközi Múzeum.

Dunaszerdahely Legkedveltebb utazás

A város remek lehetőség a múzeumok és a történelmi emlékművek kedvelőinek. Látogassa meg például a római katolikus Szent György templomot, vagy a Fő utcán található városházát. Tekintse meg a Csallóközi Múzeumot is a kastély épületében, vagy a Kortárs Magyar Galéria kiállítását. A Kis-Duna partján pedig kellemes romantikus sétában lehet része.

További információ

ThermalPark Dunaszerdahely Legkedveltebb utazás

A Thermalpark Dunaszerdahely Dél-Szlovákia egyik legkedveltebb és leglátogatottabb rekreációs központja. Tökéletes kikapcsolódását és szórakozását 18 ha alapterületen biztosítja, összesen 10 szabadtéri és fedett termálvizes medence segítségével, amelyek hőmérséklete 26 - 39 °C között mozog. Gyógyhatásuk elsősorban a mozgásszervekre van remek hatással. További kényelmét a masszázsok, a szaunavilág és a pezsgőfürdő szolgálják.

A gyermekek a csúszdával ellátott gyerekmedencében szórakozhatják ki magukat, nyáron pedig ehhez kapcsolódik még a tarka programokkal teli kölyökklub. A bátrabbak és nagyobbak a hét csúszda egyikén tehetik magukat próbára. Sportolási lehetőségekből sincs hiány, próbálja ki például a strand minigolfot, multifunckiós pályát, asztalitenisz, vagy a kinti sakkot.

További információ

Térkép utazási tippekhez 8 utazási tipp

Dunaszerdahely: Kirándulási ötletek