Budapesti pihenés fürdőzéssel

Budapesten nem csak a nevezetességeket érdemes megnézni, de a fürdőkben való lazításra is érdemes. Válogasson a legjobb fürdők közelében található szállodáink között, és akár ingyenes fürdőbelépőben is részesülhet

Ajánlatok betöltése...

Összesen 7 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Aquincumban eltöltött idő csak bebizonyította számomra, hogy Budapest a legrosszabb időjárás esetén is remek kikapcsolódást kínál. A bőséges svédasztalos reggeli során kellő energiával telve tudtuk felfedezni az ország fővárosát. A kalandoktól teli nap után pedig a termálmedencékben melegedhettünk fel. A szobánk igazán fényűző, az ágyunk pedig nagyon kényelmes volt, amin nagyon jókat tudtunk aludni. Kellemes meglepetés volt a szobába bekészített vörösbor is, amit a Duna-partra néző kilátás közben fogyasztottunk el éjszaka. A közeli kirándulások közül mindenképpen ajánlanám a Margitsziget meglátogatását, ami pont a szállodával szemben van. ”

Eliška Kordulová
Eliška Kordulová
Marketing csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztem magam a Hotel Stációban töltött idő alatt, és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki Budapestre szeretne látogatni. Itt garantált a minőség, ráadásul remek áron. Budapest gyönyörű szép. Láttam a belvárost, a Parlament épületét, a Halászbástyát, és sétáltam a Duna-parton is. De rengeteg látnivaló van még, úgyhogy mindenképpen vissza szeretnék majd egyszer jönni.”

Martin Dittert
Martin Dittert
Értékesítési csapat


Magyarország igazi fürdő nagyhatalomnak számít, ami nem is csoda, hiszen számos igazi fürdőváros várja a látogatókat. rejtőznek, Ezek közül is kiemelkedik Budapest, ahol a műemlékek meglátogatása mellett az gyógyvízben való mártózást is vétek kihagyni.

Melyik budapesti fürdőt érdemes felkeresni?

A Gellért Fürdő gyönyörű szecessziós belső termeiben díszoszlopokkal körülvett termálvizes medencékben lazíthat.

A Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma. Nemcsak a termálvizes medencék száma és a szolgáltatások minősége miatt érzi majd itt magát varázslatosan, hanem a fürdő neobarokk épületének és gyönyörű környezetének köszönhetően is.

Az egyedülálló hangulattal rendelkező Császár Fürdő Magyarország egyik legrégebbi törökfürdője. Fő látványossága a nyolcszögletű medence, amelyet 4 másik kisebb medence vesz körül.

A Király Fürdőben igazi török ​​stílusú beltér várja, ahol a termál medencéken túl, különféle kezelésekkel is kényeztetheti magát.

Ne hagyja ki a Rudas, a Lukács vagy a Rácfürdő meglátogatását sem, mindegyikben tökéletes pihenésben lesz része.