Pihenés a Jizera-hegységben

Pihenjen Csehország legészakibb részén, a Jizera-hegységben, csodálatos természeti környezetben.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 13 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Csehország legészakibb részén lélegzetelállító, meredek hegyoldalakból, tőzeglápokból, erdőkből és hegyi rétekből álló természetet látogathat meg. Ez a Jizera-hegység Tájvédelmi Terület. Számtalan lehetőség kínálkozik a kikapcsolódásra, pihenésre és szórakozásra - több tucat kilométernyi túra- és kerékpárút és sípálya, lenyűgöző látnivalók és egy híres szórakoztató központ várja itt a gyerekeket és a felnőtteket.

Legjobb szállások a Jizera-hegységben

A Jizera-hegységben romantikus panziókat és kiváló szállodákat is talál első osztályú szolgáltatásokkal. A havas hónapokban a Jizera-hegység téli sportparadicsommá változik, ezért a síterepek közelébentalálható szállásokon gyakran sítároló is elérhető.

Egy egész napos túra, vagy síelés és aktív kikapcsolódás után nincs is jobb mint megpihenni egy kicsit egy wellness központban, közvetlenül a szállodában. Lazuljon el a szaunában, csobbanjon egyet a medencében, vagy hagyhatja, hogy a stressz leolvadjon önről egy kényeztető masszázsban során.

Látnivalók a Jizera-hegységben

A buja, érintetlen természet szerelmeseinek tökéletes választás ez a régió, hiszen számos túraútvonalon fedezhetik fel at természeti kincseit. Felkapaszkodhat a hegység legmagasabb csúcsára, a Smrk-re (1124 m). A csúcsról lélegzetelállító panorámában lehet része. Emellett érdemes ellátogatnia a Rašeliniště Jizerky vagy a Čertův kámen természetvédelmi területre is.

A műemlékek, múzeumok és a történelem szerelmeseinek nem szabad kihagyni Liberec meglátogatását. A városban járva nem szabad kihagyni a neoreneszánsz főteret, a Botanikus kertet, az IQpark élményközpontot vagy a közeli Ještěd tornyot.

A Jizera-hegység télen a síelés és snowboard kedvelői körében is népszerű célpont.. A hegységben számos síterepen tökéletesítheti tudását, a legnépszerűbbek közé tartozik a Tanvaldský Špičák síközpont, vagy a Bedřichov és Ski Plavy sípályák.