Szálljon meg Liberecben

A Jizera-hegység közelében fekvő városban turisták százai csodálják meg a pompás reneszánsz városházát, a Valdštejn-házakat és az építészetileg értékes Regionális Tudományos Könyvtárat. A Libereci Állatkertben a ritka fehér tigrisek meglátogatása, amelyek a helyi jégkorongcsapat nevét adták, szintén kihagyhatatlan. Ne hagyja ki Ještědet a hegyi adóval és az aquaparkkal.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Észak-Csehország történelmi régiója sok kalandot tartogat az oda utazóknak. Az egyik legérdekesebb célpont Liberec városa lehet. Kiránduljon Ön is a Ještěd-hegy lábánál, és nézze meg a várost, ami egykor olyan fontos szerepet játszott a középkori kereskedők életében.

Látogasson el Liberecbe a városnézés, a túrázás és az aquapark kedvéért!

Liberec a túrázók és a városnézők kegyeibe is könnyen lopja be magát. Előbbiek kihasználhatják, hogy a város a Jizera-hegység lábainál fekszik. A hegység egyik legnépszerűbb célpontja a Ještěd-hegy (1012 m), amelynek csúcsára számos túraútvonal vezet fel, de a gyaloglás helyett választhatja a Cseh Köztársaság legrégebbi működő drótkötélpályáját is. Télen azonban a Jizera-hegységet nem csak a túrázók, hanem a síelés szerelmesei is ellepik, köszönhetően a környék számos kiváló síterepének, mint például a Bedřichovban vagy a Ještěden található vagy akár a híres Špičák síközpont.

Aki viszont a természet helyett magát a várost járná be az semmiképpen se hagyja ki a helyi a fehér tigriseiről elhíresült állatkertet és a botanikus kertet sem. További izgalmas szórakozásért pedig látogasson el az iQlandia tudományos és szórakoztató központba vagy a Centrum Babylonba, ahol egy aquaparkon kívül egy vidámparkban és Európa legnagyobb tükörlabirintusában játszhat együtt az egész család. Ha pedig a fárasztó nap után megjutalmazná magát egy egyedi wellness élménnyel, foglaljon nálunk olyan szállást, ahonnan közvetlenül éri el a wellness részleg kényeztető szolgáltatásait.