Szálljon meg Prágában a Hotel Otar ***-ban és élvezze a gazdag svédasztalos reggelit. A közeli villamossal a Károly-híd és a prágai vár csak pár perc, a metróval pedig a Vencel térre csupán 5 perc alatt el tud jutni.

A szálláshelyről

A Hotel Otar *** Prága központjában, az új üzleti és közigazgatási negyed szívében található. Az épület közel van az Arcades Pankrác bevásárlóközponthoz, a Kavčí horyhoz, vagy a Vyšehrad történelmi emlékműhöz.

Kétségtelen előnye a szálloda kiváló tömegközlekedési kapcsolata. A szállodától 250 m-re található a Pražského povstání metrómegálló, a szomszédos utcából pedig villamos indul, amelynek útvonalán elérheti a Károly hidat, az Óváros teret és a Prágai várat is. A késői órákban éjszakai busz is megáll a szálloda előtt.

Hol fogok aludni?

A szobák kényelmesen felszereltek, minőségi matracok, műholdas TV, nagy sebességű internet-hozzáférés, telefon és természetesen saját fürdőszoba WC-vel, zuhanyzóval és szállodai kozmetikumokkal. A legtöbb szoba íróasztallal is rendelkezik. A szálláson belüli lift áll a vendégek rendelkezésére.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A hotel éttermében svédasztalos reggelit szolgálnak fel. Emellett a Hotel Oya *** Harry's étteremben beválthatja az éttermi kedvezményt is.

Hotel Otar ***

Hotel Otar ***

Sevřená 1302/2 , Praha
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
NOKI INTERNATIONAL, a.s. Cégjegyzékszám: 26709155


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 350 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Konferencia terem

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
4,3 km
Busz megálló
100 m
Aquapark
13 km

Utazási tippek

Prága

Prága Utazási tipp

A gazdag történelmű cseh főváros a Moldva partján terül el és számtalan kulturális emlékkel büszkélkedhet. Ennek köszönhetően Európa egyik legkáprázatosabb városa 1992-ben fel is került az UNESCO világörökség listájára. Nem is csoda, hiszen évente több millió turista is megfordul itt a világ minden tájáról.

Mely látnivalókat kell mindenképp meglátogatnia:

  • Prágai vár
  • Károly híd
  • Óváros tér az orlojjal (csillagászati óra)

További híres látnivalóként tartják számon még Josefov zsidó negyedet, Petřín hegyet kilátójával, vagy Vyšehrad városrészt. Kultúrálódását a Nemzeti színház biztosítja, gyermekei biztosan élvezni fogják a prágai állatkertet és a Troja nevezetű kerület botanikus kertjét, illetve az Aquapalace Praha élményfürdő vízi attrakcióit. Télen pedig javasoljuk, hogy látogassa meg a híres prágai karácsonyi vásárt, amelynek egyedülálló hangulata biztosan elbűvöli majd.

És egy tipp a végére: a száztornyú Prága felfedezésére legalább egy hétvége szükséges, hiszen annyi csodás látnivalót rejteget.

További információ
Károly híd
Károly híd
Óváros tér és orloj
Óváros tér és orloj
Aquapalace Praha
Aquapalace Praha