Pihenés Kisbélicen

Ha olyan helyet keres, ahol kikapcsolódhat és feltöltődhet, akkor biztos lehet benne, hogy a Kisbélici Thermal Spaban megtalálja. Relaxáljon a helyi termálfürdő gyógyító vizében, és felejtse el minden gondját.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Szeretné megtapasztalni a tökéletes kikapcsolódást csendes természeti környezetben és elmerülni a termálvízben úgy, hogy végre semmi sem zavarja? Látogasson el Kisbélic (Malá Bielice) településére, amely Simony (Partizánske) városához tartozik. Töltődjön fel energiával a termálfürdőben és a környéken tett kirándulások során.

A legjobb látnivalók Kisbélic környékén

Semmi sem hasonlítható a termálfürdőben való pihenéshez. Ráadásul, ha egyszerre csodás természeti környezetben relaxálhat, a tökéletes kikapcsolódás egyszerűen garantált. A kisbélici termálfürdőben három kültéri és két beltéri medencében pihenhet. A termálvíz összetétele jótékony hatással van a mozgásszervekre, az idegrendszerre, a test rehabilitációjára és regenerációjára.

Kisbélic közelében számos érdekes kirándulóhely is található. A fürdőtől mindössze néhány tucat méterre található a Simonnyi csillagvizsgáló, ahol rendszeresen tartanak különböző tudományos előadásokat és megfigyeléseket. A közeli Nagytapolcsány (Topolčany) városa a gyönyörű kálváriájával szintén megér egy látogatást. A történelem szerelmeseit a Nagytapolcsányi kastély is várja, amely a Ménesgazdaság közelében található.