Élvezze pihenését a Hotel Diana ***-ban. A szálloda gyönyörű, korhű stílusban berendezett belső terei visszarepítik Önt az időben. A szálloda Vágújhely központjában található, mindössze néhány lépésre a történelmi látnivalóktól. A környéken ellátogathat Pöstyén fürdővárosába, vagy megcsodálhatja a Csejtei kastélyt is.

A szálláshelyről

A Hotel Diana *** a festői szlovákiai Vágújhely város központjában található, ahonnan egy rövid sétával könnyen ellátogathat a vonzó kirándulóhelyekhez. Fedezze fel a közeli Pöstyén (26 km) fürdővárosát, vagy az ellenkező irányban lévő gyönyörű történelmi Trencsént (25 km), ahol megcsodálhatja a lenyűgöző Trencséni várat is. Érdemes megnézni még a Beckó (8,5 km), illetve a Csejte várat (10 km) is. Izgalmasnak találhatja a Trencséni zarándokhely (30km) felfedezését is. Templomával és a régi kolostor romjaival igazi látványsság, amit nem éri meg kihagyni. A természet szépségeiért látogasson el a közeli Kis-Kárpátok Tájvédelmi Körzetbe, ahol megcsodálhatja a karsztvidékekben gazdag természet szépségét.

Nyáron felfrissülhet a közeli tZelená voda víztározónál (3,5 km), télen pedig a síelés szerelmesei élvezhetik a Veľká Javorina (10 km) és Kalános (8 km) síközpontok sípályáit.

Hol fogok aludni?

Szállása egy modern duplaágyas szobában lesz, privát fürdőszobával (30 m²), TV-vel, WiFi csatlakozási lehetőséggel és telefonnal.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étkezőjében kitűnő félpanziós ellátásban lesz része. Reggel büféreggeli,este pedig tálalt vacsora (melyben hatféle fogás közül) kínálatából választhat. A szálloda Ivana Bar-jában egy finom kávét vagy más kedvenc italát is elfogyaszthatja.

Hotel Diana ***

Hotel Diana ***

Hviezdoslavova 19 , Nové Mesto nad Váhom
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
etna sk, s. r. o. Cégjegyzékszám: 44188358


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
13:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
ingyenes parkolás a szállodában, vagy 10 €/éjszaka a szálloda garázsában
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Gyerek sarok
Kerékpárkölcsönző

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 km
Távolság a tótól
3,5 km
Busz megálló
0,5 km

Utazási tippek

Trencséni Alsó kapu

Trencséni Alsó kapu Utazási tipp

Gyönyörködjön Trencsén látképében fentről! A 32 m magas Trencséni Alsó kapu tornyából fantasztikus kilátás nyílik a Trencséni várra, a városi zsinagógára, és a Béke térre. Az Alsó kapu, , vagy más néven Török kapu egykor a város erődítményének része volt. Ez a trencséni vár alsó védvonalának része volt, ahol a középkor óta Trencsén főterének nyugati bejárataként szolgál.

A torony bejáratánál még ma is látható a latin nyelvű felirat, amely Trencsén középkori jelmondata, a bibliai idézet szerint „Ha az ÚR nem őrzi a várost, hiába vigyáznak rá az őrök“ (Zsolt 127:1 11.). Maga a torony belseje ma kortárs művészek alkotásait bemutató galériaként szolgál. Az első kilátószintre - erkély - a liftnek köszönhetően mozgássérültek is feljuthatnak. A kilátótoronybaazonban már lépcsők vezetnek fel.

További információ
Beckó vára
Beckó vára
Csejtei vár
Csejtei vár
Pőstyéni fürdő
Pőstyéni fürdő