Élvezze a pihenést Árva gyönyörű városában, az aquapark és a turisztikai látványosságok közelében. A Zelený Dom panzióban korlátlanul használhatja az úszómedencét, a sóbarlangot és a fitneszközpontot. Ezen kívül minden nap egyszeri belépést élvezhet a szaunába és a finom félpanziós ellátás gondoskodik, hogy energiával teli tudja felfedezni a látnivalókat.

A szálláshelyről

Látogasson el a családi tulajdonban lévő Pension Zelený Dom-ba, és élvezze a gyönyörű természetet és Árva festői vidékét, Vitanová faluban. A panzió mindössze 7 km-re található az Aquapark Oravice fürdőtől. Érdemes átlátogatni emellett a Lengyelországban lévő Chochołowska fürdőhöz (10 km), az Orava gáthoz (13,5 km) vagy a Habovkában található múzeumhoz (15 km).

Meglátogathatja Árva várát (41,3 km), amely Szlovákia egyik legjelentősebb történelmi épülete. Kicsit távolabb található a híres Erdei Vasút (50,7 km) is. Ez egy világviszonylatban is egyedülálló technikai eszköz, amely egy 7 km hosszú, panorámás útvonalon viszi végig Önt.

Télen a síelőket a Ski Center Vitanova mindössze 1,8 km-re várja. A Skipark Oravice (6,9 km) sípályáit is kipróbálhatja, illetve a lengyel a határ túloldalán található Zakopane (25,7 km) is várja a téli sportok szerelmeseit.

Hol fogok aludni?

Szállása a hűtőszekrénnyel, vízforralóval, műholdas TV-vel és rádióval felszerelt 63 kétágyas szoba egyikében lesz. A szobákhoz külön fürdőszoba és terasz is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A panzió étteremében finom és kiadós ételeket fogyaszthat. Itt svédasztalos reggelit, vagy vacsorát szolgálnak fel. Emellett a nap folyamán fogyaszthat egy kellemes italt a kávézóban is.

Hol kapcsolódhatok ki?

Szeretne végre egy kicsit lazítani? Akkor értékelni fogja a kis wellness-részleget, amely egy beltéri medencével, sóbarlanggal és finn szaunával várja.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebb vendégeket egy kültéri játszótér teszi majd boldoggá, mászókákkal és csúszdával.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha az utazása alatt is szeretne formában maradni, a panzió fitneszterme várja. A hosszú nyári estéken pedig a kerti grillezővel ellátott pavilon lehet a társaság központi helye.

Penzión Zelený Dom

Penzión Zelený Dom

Vitanová 319 , Vitanová
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Ing. Darina Tomajková Cégjegyzékszám: 33246467


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
4 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Szauna
Játszótér
Kerékpártároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
10 km
Busz megálló
1,5 km
Aquapark
7 km
Sípálya
1,8 km
Sífutás
27,5 km

Utazási tippek

Árvai vár

Árvai vár Utazási tipp

Amennyiben Árvaváralja környékén járna, úgy semmiképp se hagyja ki Szlovákia egyik leggyönyörűbb várát. A hatalmas 13. századi vár meredek mészkőhegyfokon magasodik a település fölé, 112 m-rel az Árva folyó felett. Az ide látogatókat élményekkel teli természettudományi, néprajzi és mediális kiállítások várják. A vár nem csak a cseh és szlovák ilmesek körében népszerű, hiszen nemzetközi filmeket is forgattak itt.

Nyitvatartási idő:

  • november-március: minden nap 9:30 - 15:00 között
  • május - június: minden nap 10:00 - 16:00 között
  • július - augusztus: minden nap 9:00-17:00 között
  • szeptember: 9:30 - 16:00 között
  • áprilisban és októberben zárva tart

Belépőjegyek árai:

  • Felnőtt: 7 €/fő
  • Gyermekek, diákok és nyugdíjasok: 3,50 €/fő
További információ
Árvai erdei vasút
Árvai erdei vasút
Árvai-víztározó
Árvai-víztározó
Aquapark Meander - Oravice
Aquapark Meander - Oravice