A Black Travelday az új Black Friday!

Egy év után újra itt a Black Travelday, melynek során nemcsak a szeretteinek válogathat karácsonyra kedvezményes ajánlatainkból, hanem akár saját magának is választhat egy jól megérdemelt kikapcsolódást. Válogatott ajánlataink között rengeteg utalványt talál hosszú felhasználási idővel 2022-re, így ha nem szeretne konkrét időpontra foglalni, nem kell aggódnia afelől, hogy hamar lejár az utalvány érvényessége.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 60 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Stáció a kedvenc szállodám az egész Travelking kínálatában. Ez egy luxusszálloda, gyönyörű, hatalmas fürdővel, és mivel a pilóták gyakran alszanak a szállodában, az ágyak kiváló minőségűek, a szobák pedig teljesen besötétíthetőek. Itt mindig fantasztikusan jól alszom. Az ár is nagyon kedvező a minőséghez mérten, így a szálloda mindenki számára megfizethető. Mindenképpen ajánlom.”

Peter Kóša
A Travelking társtulajdonosa
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egy szép épületben található, amely azonnal megragadta a tekintetünket. A szoba kicsi volt, de modern és hangulatos. Különösen örültünk az üdvözlő pezsgőnek, és a reggeli is nagyszerű volt - bőséges büfé pezsgővel, friss gyümölcslével és sok finomsággal.”

Nikol Chrástová
Marketing csapat