Black Friday kedvezmények!

Egy év után újra itt a Black Friday, melynek során nemcsak a szeretteinek válogathat karácsonyra kedvezményes ajánlatainkból, hanem akár saját magának is választhat egy jól megérdemelt kikapcsolódást. Válogatott ajánlataink között rengeteg utalványt talál hosszú felhasználási idővel 2024-re is, így ha nem szeretne konkrét időpontra foglalni, nem kell aggódnia afelől, hogy hamar lejár az utalvány érvényessége.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 368 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztük magunkat az ikonikus Hotel Patria **** szállodában, ahol kiváló félpanziós ellátásban részesültünk a Sunny étteremben. Kiemelném a nagyon barátságos és segítőkész személyzetet is. Teljesen ellazulhattunk a wellness-részlegben, ahol rengeteg lehetőség van a pihenni vágyóknak például egy kemény túrázós nap után. Felejthetetlen élmény volt számomra a szállás egyedülálló elhelyezkedése, amely közvetlenül a gyönyörű Csorba-tó mellett található, így ez a hely ideális kiindulópont lehet a túrázók és a síelők számára.”

Lukáš Fecko
Lukáš Fecko
Informatikai csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


A Black Friday egy amerikából begyűrűző jelenség, ami a Travelkinget sem kerülte el! Minden évben megrendezzük az amerikai hálaadás ünnepét követő napon, ami általában november utolsó péntekére esik. Fedezze fel Ön is a kihagyhatatlan utazási ajánlatainkat amik lefoglalásával jobb vásárt csinálhat mint valaha!

Tökéletes karácsonyi ajándék, verhetetlen áron!

A Black Friday idején érdemes igazán lefoglalni utazásunkat, hiszen számtalan máskor elképzelhetetlen ajánlattal várjuk ilyenkor a kalandvágyókat. Nem számít, hogy horvátországi vagy olaszországi nyári üdülését, vagy esetleg egy spontán ötletből fakadó jövő hétvégi utazását szervezi, ne habozzon mert könnyen lemaradhat a legjobb fogásokról!

Ráadásul az sem számít, hogy családi nyaralásban vagy esetleg egy a szüleinek szánt ajándékban gondolkodik. Black Friday akcióinkban mindent megtalál majd.

De akkor is érdemes most foglalnia, ha akár csak egy év múlva indulna útnak, hiszen kedvezményeink a hosszú lejárati idővel rendelkező ajánlataink között is megtalálhatóak!