Szilveszteri utak

Ígérje meg magának, hogy a jövőben többet fog utazni. A legjobb a tűzijátékot és a pezsgőt az egyik szilveszteri szállásunkon elfogyasztani. Az év végét és az új év kezdetét ünnepelheti akár édes kettesben, családjával, vagy baráti társasággal.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 48 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon élveztem a Hotel Grajski Dvorban töltött időt. Az óvároshoz közeli elhelyezkedésének köszönhetően Radovljica városkájának minden látnivalója és üzlete könnyen elérhető. A személyzet nagyon segítőkész volt, a svédasztalos reggeli bőséges, a közeli étteremben elfogyasztott háromfogásos vacsora pedig tökéletes befejezése volt minden napnak. A megújúlt SPA talán kisebb, de egy túrázással töltött nap után jó volt megpihenni itt. A szobám is nagyon tágas volt és mindent megtaláltam benne, ami kell egy igazi pihenéshez.”

Tamas Tutkovics
Tamas Tutkovics
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Varázslatos helyszín, az állatok és a természet közelsége egyszerűen lenyűgöző. A szállás hangulata remekül illeszkedik a környezetbe. A személyzet készséggel (és széles mosollyal) áll rendelkezésre, és ízletes, finom fogásokat kóstolhattunk. A hotel remek elhelyezkedésének köszönhetően csak pár lépés a fürdő és a szállodából induló kisvonattal a város nevezetességeinek meglátogatása is nagyszerű szórakozást nyújt. Családoknak mindenképpen tökéletes választás, és pároknak is bátran ajánlom akik egy kis romantikára vágynak. Remek élményekkel fognak gazdagodni!”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Elég volt az unalmas szilveszteri éjszakákból a TV előtt és a klubokban átmulatott éjszakákból - itt az ideje egy nem hagyományos élménynek! Mi lenne ha a szilveszteri élményt, a pohár pezsgőt és a látványos tűzijátékot a környező országok városaiban élné át. Vagy inkább egy éjféli mulatozás egy sípályán, mi lenne ha egy pezsgőfürdőben számolná vissza az óév utolsó másodperceit? Válassza ki az Ön által választott szilveszteri tartózkodást, kínálatunkban biztosan megtalálja a legmegfelelőbbet.

Hol fogja átélni a legjobb szilveszteri ünnepségeket?

December vége gyakran kemény téllel jár, miért ne élvezné ezt ki? Irány a hegyekbe az egész családdal vagy egy baráti társasággal, és kényeztesse magát egy jól megérdemelt sípartival. Számos hegyi település Ausztriában, Németországban, vagy akár Csehországban is változatos programokat szervez az óév búcsúztatására. A késő estig tartó síelés és snowboardozás mellett táncolhat a lejtőkön, valamint frissítők és éjféli tűzijáték is várja a vendégeket. A tél elől elmenekülhet a wellnessbe, amelyet számos szállodánk kínál.

Ha nem szereti a téli sportokat, akkor sem kell otthon maradnia szilveszterkor. Csomagolja be a legcsillogóbb ruháját, a magas sarkú cipőt és a legontosabbat a jó kedved - irány a város! Minden város a maga módján ünnepli az év végét, élő előadásokkal, koncertekkel és tánccal a tereken és közvetlenül a látnivalók között. A közeli Krakkó, Prága és Pozsony is csábító. A szállodák maguk is gyakran szerveznek különféle programokat. Ha nincs kedve kimozdulni a hidegben, élvezze a kifinomult **szórakozást egy gálavacsorával és pezsgővel közvetlenül a szállásán.