Pihenjen a családi kézben lévő Amstel Hattyú Panzió ****-ban , amely Győr történelmi fürdővárosában található. Utalványunknak köszönhetőn bőséges félpanziós ellátás és számtalan egyéb juttatás várja a szállodában, amely közvetlenül a Duna mellett található. A hab a tortán pedig a mindössze 450 méterre található Rába Quelle termálfürdő lesz.

A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Amstel Győr csendes részén található. Ez egy családi szálloda, csodálatos és barátságos személyzettel, kiváló konyhával, és az érzés, amit a Duna-parton, a napos teraszon egy sör mellett éreztem, megfizethetetlen volt.”

Peter Kóša - A Travelking társtulajdonosa
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-6 2017

A szálláshelyről

Az Amstel Hattyú Panzió **** egy nagy zöld park közepén található, a Mosoni-Duna partján. Győr látványosságai néhány perc alatt elérhetőek, például a városra néző, híres Rába Quelle termálfürdő mindössze 450 méterre található a panziótól.

A város tele van barokk műemlékekkel, amelyeket mindenképpen érdemes meglátogatnia. A közeli Pannonhalmi Főapátság (25 km), amely az UNESCO Világörökség részét képezi, az egyik legrégebbi magyar emlékmű, amelynek kertjében számos ritka virágfaj található.

A Szigetköz (30 km) természetvédelmi területe gyalogosan, kerékpárral, hajós vagy lovas túrákon fedezhető fel. A Szigetköz Kalandpark (35,7 km) kötélpályákból, különböző akadályokból és egyéb attrakciókból álló hálózatával várja a kalandra vágyókat, vagy látogasson el a Dodó Vadfarm és Szabadidőparkba (30,5 km), ahol vaddisznót, őzet, dámszarvast és muflont láthat.

Hol fogok aludni?

Szállása a 22 hangulatos, korszerűen felszerelt kétágyas szoba egyikében lesz. Minden szoba légkondicionált, valamint mindegyikhez privát fürdőszoba tartozik. A kényelmes franciaágyon kívül TV, telefon, kis hűtőszekrény és egy ülőgarnitúrával ellátott asztal is található a szobákban.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az Amstel Hattyú étterem kínálatában hagyományos magyar, valamint nemzetközi ételekkel találkozhat modern formában. Nagy hangsúlyt helyeznek a szezonalitásra, a kiváló minőségre és az alapanyagok frissességére.


PA19001256 - Panzió

Panzió Amstel ***

Panzió Amstel ***

Töltésszer u. 18 , Győr
Magyarország

+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
5 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Étterem
Kerékpártároló
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 km
Távolság a fürdőtől
0,4 km
Busz megálló
50 m
Aquapark
0,4 km

Utazási tippek

Rába Quelle Fürdő

Rába Quelle FürdőUtazási tipp

A Rába Quelle Gyógy- és Élményfürdő az egyik legnépszerűbb fürdő az egész országban. 2 000 m mélységből gyógyító víz zúdul ide, amelynek hőmérséklete 37 - 63 °C, és azok számára különösen alkalmas, akik csont- és ízületi betegségekkel vagy izomproblémákkal küzdenek. Pozitívan befolyásolja az emésztési zavarokban szenvedők, és a csökkent pajzsmirigyfunkcióval rendelkezők állapotát.

A fürdőben 3 termál- és 5 élménymedence található:

  • Hengeres élményfürdő
  • Nagy szabadtéri medence 68 méter hosszú csúszdával és egy barlanggal
  • Szabadtéri relaxációs medence
  • Kalandmedence vízibárral
  • Élménymedence vízeséssel, gejzírrel és fekvő masszázzsal
  • Nagy termálmedence a fekvőhelyekkel és a hátatmasszírozó fúvókákkal
  • Termálmedence sakktáblával, amely gyógyít és nyugtat
  • Termálmedence csillagokkal a csendes éjszaka hangulatával

A fürdőben található szaunavilág is, amely finn szaunát, szabadtéri medencét, gőzkabint, pezsgőfürdőt, frigidáriumot és 2 infrakabint, fűtött kőpadot, aromaterápiás szaunát, sókabint, masszázsfotelt és pezsgőfürdőt tartalmaz.

A fürdő egész évben nyitva tart, hétfőtől vasárnapig 09:30 és 18:00 között. Az egész napos belépő felnőttek számára 9700 Ft (25,50 euró) és 18 év alatti gyermek számára 7300 Ft (19 euró).

További információ
Győr
Győr
Xantus János Állatkert
Xantus János Állatkert
Flexum Thermal & Spa
Flexum Thermal & Spa