Luxus wellness szállodák

Kényeztesse magát egy kivételes élménnyel, és foglaljon szobát egy igazi luxushotelben. A legfényűzőbb wellness-üdüléseket nemcsak a pazar környezet és a szálloda éttermében kínált gasztronómiai élmények miatt nem felejti el sohasem, hanem a wellness részleg medencéi és szaunái, valamint a masszázsok és a gyógykezelések miatt sem.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 89 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda kivételes elhelyezkedésének köszönhetően végig gyönyörködhettünk a csodálatos panorámában, a szobákban, az étteremben de még a gyógyfürdőben is. A szálloda nagyon segítőkész személyzetével teljesen elvarázsolt bennünket. Kiemelném a félpanzió során felszolgált finom ételeket is, melyekkel teljesen meg voltunk elégedve. A közelben található Zakopane városa, amely a Magas-Tátra lengyel oldalán található, így a városnézőknek és a túrázóknak egyaránt kiváló kikapcsolódási lehetőség. Nagyon élveztük az itt tartózkodásunkat, és különösen ősszel ajánljuk.”

Tomáš Polman
Tomáš Polman
Értékesítési csapat


Mindannyian megérdemlünk néha egy kis kényeztetést és pihenést, amikre nincs jobb mód mint egy első osztályú luxusüdülés. Önt is várják a fényűző belső terek és szobák, a szálloda séfje által készített mesteri fogások és a mindig barátságos személyzet. A kivételes élményt a szaunák, a medencék és a pezsgőfürdő teszi teljessé.

Hogyan válasszon egy igazán fényűző utat?

Ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek elsőre tűnik. Egy első osztályú szállodát egyből felismerhet a csillagos besorolás alapján, hiszen a luxusszállodák általában 4 vagy 5 csillaggal büszkélkedhetnek, ami azt jelzi, hogy ebben a szállodában valóban luxus tartózkodásban lesz része. Ezen felül elengedhetetlen, hogy kiváló értékelést szerezzenek ügyfeleinktől (legalább 4/5), ahogy az is szükséges, hogy minden igényt kielégítő, kényelmes szobákkal és első osztályú kiszolgálással várják vendégeiket. Azt is elvárjuk, hogy hosszú érvényességet kínáljanak a pihenni vágyóknak, akik így szinte bármilyen időpont közül választhatnak. Végezetül pedig pedig a saját wellness részleget kell megemlítenünk, ahol különféle masszázsokat és más gyógykezeléseket is kipróbálhat.

A páratlan luxusért messzire sem kell utaznia, hiszen Magyarországon is remek luxushotelek között válogathat, főleg ha az élményt a termálvízben való pihenéssel szeretné összekötni. De a csehországi fürdőkultúra megismerése közben sem kell olyan szállást választania ami kompromisszumok megkötésére kényszeríti. De ha Ön a luxus szállás kínálta örömöket a havas hegycsúcsok látványával koronázná meg, akkor is jó helyen jár, hiszen kínálatunkban számos, olyan lengyelországi és ausztriai ajánlatot talál, ahol a világszínvonalú szolgáltatásokat közvetlenül a legjobb sípályák mellett veheti igénybe.

Ha pedig Ön a legmagasabb szintű szállásaink esetén is szeretne a lehető legbiztosabbra menni, akkor azt javasoljuk, hogy keresse a "Személyesen ellenőrzött" címkét, amely azt jelzi, hogy a Travelking csapat legalább egy tagja személyesen járt a szállodában, és ott minden szempontból tökéletes kikapcsolódásban volt része.