Luxus pihenés Ausztriában

Az ausztriai luxus és dizájnhotelekben töltött nyaralás és pihenés a legigényesebb vendégeket is kielégíti. A szálloda személyzete és szolgáltatásai olyan üdülést biztosítanak Önnek, hogy nehezen tud majd innen hazamenni.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 2 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztük magunkat a rossz idő ellenére is. A szálloda személyzete nagyon kedves volt, és jól beszéltek angolul. Mindent bemutattak, amit az utalvány tartalmazott. A szoba kényelmes és tiszta volt és nagyon tetszett, hogy van erkély is. A tartózkodásunk fénypontjai az étkezések voltak - minden nagyon ízlett, és akkora volt a választék, hogy alig győztük. A legpraktikusabb dolog, amit a csomagból kihasználtunk, a SommerCard kedvezménykártya volt, amivel számos helyet ingyen tudtunk meglátogatni. A legnagyobb élmény pedig mindenképpen a Grossglockner alpesi panorámaút volt! :)”

Kristýna Kodrlová
Kristýna Kodrlová
Marketing csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Már nagyon izgatottan vártuk ezt az utazást. Bad Gastein fürdővárosának hangulata, és a környező hegyek szépsége teljesen lenyűgözött. A szálloda magas minőségű szolgáltatásaival minden igényt kielégít. Az összes itt töltött nap, bőséges reggeliben és csodafinom vacsorában volt részünk. Valamint ki kell emelnem a wellness részleget is, ahol szinte újjászülettünk. A környék ideális hosszabb-rövidebb kiránduláshoz, akár télen, akár nyáron. Bár az időjárás nem volt felhőtlen, a wellness részlegnek köszönhetően kipihenten és feltöltődve tértünk haza.”

Štepán Pospíšilík
Štepán Pospíšilík
Marketing csapatvezető


Egy ausztriai nyaralás mindig első osztályú szolgáltatással és kényelemmel jár! Akár Bécs vagy Salzburg nevezetességei és történelme, akár az Alpok vagy a Magas-Tauern hegyei csábítják. vagy csak ha síelni szeretne, Ausztria mindig remek választás!

Ausztriai luxusszállodák

Ha igazán jól szeretné magát érezni, válasszon Ausztriában található luxusszállásaink közül. Ebbe a válogatásunkba mindössze néhány szálloda került, amelyeknek meg kellett felelniük néhány feltételnek. Nagyszerű vagy kiváló értékeléssel kell rendelkezniük ügyfeleinktől (legalább 4/5). Ezek a szállodák igazán kényelmes szobákkal és első osztályú kiszolgálással, valamint a legtöbb esetben hosszú érvényességű utalvánnyal rendelkeznek, így sokféle időpont közül választhat, valamint privát wellness-részleggel vannak felszerelve, amely elengedhetetlen a tökéletes kikapcsolódáshoz.

Ha még biztosabb szeretne lenni abban, hogy az üdülése tökéletes lesz, akkor keresse a Személyesen ellenőrzött jelzéssel ellátott szállásainkat, amely megerősíti, hogy a Travelking csapatának legalább egy tagja személyesen járt a szállodában, és minőségileg kifogástalannak tapasztalta a szálláshelyet.