Luxus pihenés Magyarországon

Éljen át valami különlegeset, és kapcsolódjon ki Magyarország egyik luxusszállodájában. Válasszon a klasszikus, luxusban bővelkedő négycsillagos szállodák és a romantikus hangulatú, bájos kastélyszállók közül.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 10 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Egy igazán különleges üdüléssel szeretné meglepni magát, de nem szeretne külföldre utazni? Ebben az esetben foglaljon szállást egy magyarországi luxus szállodában amiket nem csak a fővárosban találhat meg, hanem az olyan vidéki városokban is, mint például Sárvár, Hévíz, Eger vagy Bük ahol a kiváló szolgáltatások, a bájos belvárosi látnivalók mellett egy felejthetelen gyógyfürdőzés is várja.

Szálljon meg Magyarországon egy luxusszállodában

Kínálatunkban annak ellenére számos luxus hotel közül válogathat, hogy az ebbe a kategóriába tartozó szálláshelyeknek több feltételnek is meg kell felelniük. Elengedhetetlen, hogy kiváló értékelést szerezzenek ügyfeleinktől (legalább 4/5), ahogy az is szükséges, hogy minden igényt kielégítő, kényelmes szobákkal és első osztályú kiszolgálással várják vendégeiket. Azt is elvárjuk, hogy hosszú érvényességet kínáljanak a pihenni vágyóknak, akik így szinte bármilyen időpont közül választhatnak. Végezetül pedig pedig a saját wellness részleget kell megemlítenünk, amivel igazán meg lehet koronázni az utazást.

Ha pedig Ön a legmagasabb szintű szállásaink esetén is szeretne a lehető legbiztosabbra menni, akkor azt javasoljuk, hogy keresse a "Személyesen ellenőrzött" címkét, amely azt jelzi, hogy a Travelking csapat legalább egy tagja személyesen járt a szállodában, és ott minden szempontból tökéletes kikapcsolódásban volt része.