Luxus pihenés Lengyelországban

Kényeztesse magát luxusszállodákban, és élvezze a mesebeli kikapcsolódást. Várják a királyi pihenést biztosító superior szálláshelyek, a legújabb szabványoknak megfelelő étkezéssel és kényeztető wellness-részleggel.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 8 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyszerűen éreztük magunkat! A szálloda gyönyörű volt, a szobánk modern és tiszta, a személyzet barátságos és segítőkész. Teljesen lenyűgözött minket a bőséges reggeli választéka. Bár a hotel wellness részlege nem túl nagy, nekünk elég volt, és csodás kilátás nyílik belőle a városra. A hotel a Visztula folyó mentén, Krakkó egy csendesebb részén található, így éjszaka zavartalan pihenésben volt részünk. Ennek ellenére nagyon közel voltunk a központhoz, így a városnézés akár késő estig is tarthatott. Ha legközelebb Krakkóba látogatunk, akkor is a Qubus Hotelt választjuk, de akkor félpanziós ellátással foglalunk!”

Aneta Ráztokayová
Aneta Ráztokayová
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda kivételes elhelyezkedésének köszönhetően végig gyönyörködhettünk a csodálatos panorámában, a szobákban, az étteremben de még a gyógyfürdőben is. A szálloda nagyon segítőkész személyzetével teljesen elvarázsolt bennünket. Kiemelném a félpanzió során felszolgált finom ételeket is, melyekkel teljesen meg voltunk elégedve. A közelben található Zakopane városa, amely a Magas-Tátra lengyel oldalán található, így a városnézőknek és a túrázóknak egyaránt kiváló kikapcsolódási lehetőség. Nagyon élveztük az itt tartózkodásunkat, és különösen ősszel ajánljuk.”

Tomáš Polman
Tomáš Polman
Értékesítési csapat


Egy lengyelországi kikapcsolódás mindig remek ötlet! Akár Krakkó emlékei és történelme csábítja, akár Kudowa Zdrój, Ladek Zdrój, Polanica Zdrój fürdővárosokba látogat el, töltődjön fel a gyógyfürdőkben és az oszlopsorok mentén tett séták során, vagy akár a hegyeket is meghódíthatja!

Szálljon meg egy lengyelországi luxusszállodában

Ha igazán jól szeretné magát érezni, akkor válasszon Lengyelországban található luxusszállásaink közül. Csak néhány szálloda került be ebbe a válogatásba, és ezeknek is több feltételnek kellett megfelelniük. Ahhoz, hogy 3 vagy 4 győztes legyen, nagyszerű vagy kiváló értékeléssel kell rendelkeznie ügyfeleinktől (legalább 4/5), igazán kényelmes szobákkal és első osztályú kiszolgálással, a legtöbb esetben pedig hosszú tartózkodással, hogy több különböző időpont közül választhasson, valamint privát wellness-részleggel kell rendelkeznie a tökéletes kikapcsolódáshoz.

Ha még nagyobb biztosítékot szeretne arra, hogy az üdülése tökéletes lesz, keresse a Személyesen ellenőrzött jelzést az ajánlatoknál, amely azt igazolja, hogy legalább egy Travelking csapattag személyesen járt a szállodában és kifogástalan minőséget tapasztalt ott.