Szállások Ladek Zdrójban

A lengyelországi Ladek Zdrójban található gyógyfürdő gazdag, 750 éves hagyományokkal rendelkezik, amely Európa egyik legrégebbi gyógyfürdője. Fedezze fel a helyi gyógyforrások erejét, miközben a fürdő díszes kupolája alatt fürdik. A jól megérdemelt pihenést folytassa egy sétával a gondozott parkokban vagy a környező dombokon.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 0 ajánlat

Nem találunk tartózkodást a kiválasztott kritériumok alapján, kérjük próbáljon módosítani a megadott feltételeken.

Jelenleg nincs elérhető ajánlatunk ezen a helyszínen. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Jelenleg nincs elérhető ajánlatunk ezen a helyszínen. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?A lengyelországi Ladek Zdrój Európa legrégebbi fürdővárosaként ismert. A helyi Wojciech gyógyfürdőt 1680-ban alapították, amely ma is nyitva áll a betegek és a vendégek előtt. Próbálja ki ebben a híres fürdővárosban a helyi gyógykezeléseket és a wellness élményeket.

Több évszázados hagyománnyal rendelkező fürdő

Ladek Zdrój fürdőközpontja a Wojciech egészségügyi központ, amely a 18. század végén épült a török fürdők mintájára. Már messziről könnyen felismerhető gyönyörű neobarokk kupolájáról, amely alatt az épület belsejében egy kör alakú márványmedence található. Élvezze a pihentető fürdőt a radon ásványvízben. Ez különösen az artériák elzáródása vagy vérszegénység esetén segít. De más kezeléseket is kipróbálhat, mint például az iszappakolást vagy az oxigénterápiát.

A termálfürdőben való feltöltődés után tegyen egy pihentető sétát a szomszédos fürdőparkban A szomszédságában egy erdei park formájában telepített arborétum is található. A 2,03 hektáros területen több mint 250 őshonos és egzotikus növényfaj található. A természet szerelmesei túrázhatnak, télen pedig akár síelésre is csábíthatja majd a közeli Arany-hegység vagy a cseh határon túli Kralický Sněžník az ide látogatókat.