Ladek Zdrój: Kirándulási tippek és érdekes helyek

A Ladek Zdrój Európa egyik legrégebbi gyógyfürdője. A Biala Ladecka folyó partján, a gyönyörű természet közepén található. Egyedülálló formában ötvözi a történelmi emlékekkel és gyönyörű parkokkal rendelkező részt a nyugodt és festői gyógyfürdővel. A gyógyfürdő központja a Wojciech Természeti Gyógyintézmény, amely a 18. század végén épült a török fürdők mintájára. Az épület közepén, a kupola alatt található a gyógyfürdőzésre használt kerek, márványmedence. A környék számos túrázási lehetőséget kínál a közeli Aranyhegységben vagy a közeli fenséges Sněžník csúcson.

Ladek-ZdrojLegkedveltebb utazás

A lengyelországi Ladek-Zdrój gyógyfürdő gazdag, 750 éves hagyományokkal rendelkezik, és Európa egyik legrégebbi gyógyfürdője. A fürdő büszke gyógyító forrásaira, amelyek radont tartalmaznak. Az Aranyhegység gyönyörű vidékén találja őket. A fürdő látogatói olyan fürdőket élveznek, amelyek számos jótékony hatással vannak az emberi szervezetre. Különösen hasznosak az artériás korrózió vagy vérszegénység esetén.

További információ

Lądek-Zdrój SíközpontLegkedveltebb utazás

Lądek-Zdrój városától mindössze néhány méterre, a Trojak-hegy északi lábánál található ez a vizonylag kicsi, de annál kellemesebb síközpont, ahol összesen 5 kék pályán és egy piros pályán lehet síelni a tapasztalt síelőknek. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a sielők kedvence lesz, és ha a természetes hó nem lenne elég, akkor a nagy teljesítményű hóágyúkban is bízhatnak a sportolni vágyók. Családosok is nyugodtan választhatják ezt a csodás síközpontot, mivel gyermekeik biztosan élvezni fogják a gyereksarkot, illetve a szülők nyugodtan a síiskola oktatóira bízhatják őket. Az egész napos síelés utána térjen be az egyik helyi étterembe, vagy közvetlenül az üdülőhelyen található grillbárba, ahol finom sült kolbászt, csülköt vagy ropogós pizzát is készítenek Önnek.

További információ

Térkép utazási tippekhez3 utazási tipp

Ladek Zdrój: Kirándulási ötletek

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet