A Radvanice Panzió Csehországban, az Adršpach és Teplické sziklavárosok és a Jestřebí-hegység között található. Fedezze fel gyalog vagy két keréken ezeket az egyedülálló sziklákat, amik között úgy érzi majd magát, akár egy fantasy filmben. Ezt a szállást elsősorban az aktív kikapcsolódás kedvelőinek ajánljuk. A gyermekek számára gyermekjátszótér és egy trambulinnal felszerelt szabadtéri játszótér áll rendelkezésre.

A szálláshelyről

Az Észak-csehországban, a Lengyel határ közelében található Radvanice Panzió ideális választás a természetet felfedezni vágyó kalandorok számára. A közelben lévő Adršpach-Teplice sziklavárosok csodálatos geológiai képződményei között sétálva, úgy érezheti, mintha egy fantasy filmbe lépett volna. A sziklavárosok két részből állnak az Adršpach sziklák (10 km) és a Teplice sziklák (16 km) a közelükben található falvakról kapták a nevüket. Ezek a szürkésfehér oszlopokhoz hasonlító karcsú képződmények olyan légiesen emelkednek a sűrű erdei növényzet között, minthogyha mérnökök tervezték volna őket. Az anyatermészet különleges alkotóerejéről tesznek bizonyságot.

A téli sportok szerelmeseinek jó hír, hogy a legközelebbi sípálya a Radvanice síterep mindössze 1 km-re található. Mladé Buky (25 km), Žacléř vagy Skiresort Černá Hora (35 km) síközpontja szintén remek lehetőségeket kínálnak a téli szórakozásra. A sífutás szerelmesei pedig számtalan kilométernyi gondozott fehér pályán fedezhetik fel a természet szépségét.

Hol fogok aludni?

A Radvanice Panzióban egy privát fürdőszobával rendelkező Apartmanban szállhat meg. De még olcsóbb lehetőség, ha a Standard szobák egyikében száll meg, melyek közös fürdőszobán és mosdón osztoznak.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A panzióban büféreggeli és háromfogásos vacsora** várja Önt, mely utóbbit két különböző opcióból választhat ki.

Hol kapcsolódhatok ki?

A gyönyörű Broumovsko Tájvédelmi Körzetben töltött sportos nap után akár pihenhet egyet a privát szaunában is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A panzióban és környékén gyerekkuckó és játszótér található homokozóval, csúszdákkal és gyerekházakkal.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Kényelme érdekében a panzió saját sí- és kerékpártárolóval rendelkezik. A családi jókedvet pedig az asztalos foci vagy biliárd fogja majd biztosítani.

Pension Radvanice

Pension Radvanice

Radvanice 170 , Trutnov-Radvanice
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
ROSKAR, s.r.o. Cégjegyzékszám: 25794973


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
200 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Előadóterem
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Busz megálló
0,7 km
Sípálya
1,1 km
Sífutás
1,1 km

Utazási tippek

Adršpach település

Adršpach településUtazási tipp

Adršpach és környéke kétségtelenül az egyik legszebb vidék Csehországban. Ez a festői terület a lengyel határ közelében található a Csehország északkeleti részén. A régió tökéletes hely az aktív pihenéshez. Fedezze fel a titkos sziklavárosokat, hajókázzon a csodás hegyi tavakon, és fedezze fel a helyi látnivalókat.

Mit nem szabad kihagynia, ha ide látogat?

  • az Adršpach-Teplice sziklákat
  • az adršpachi vár romjai
  • az adršpach vízesések

Ellátogathat továbbá az Ostaša és Kočičí sziklavárosba is, vagy a közeli Broumovské sziklafalakhoz. Ha Broumovban látogat, érdemes emellett a barokk kolostort is meglátogatni, amely nemzeti kulturális műemlék.

További információ
Adršpach sziklaváros
Adršpach sziklaváros
Adršpach-vízesések
Adršpach-vízesések
Adršpach várromok
Adršpach várromok