Nyaralás Vodicében

Horvátország tengerpartjai tele vannak csodás, élettel teli városokkal, egy közülük Vodice, ahol garantáltan nem fog unatkozni! Ez az észak-dalmáciai kikötőváros nagyon gyorsan belopja majd magán a szívébe. Élvezze a mediterrán konyha finom fogásait, a napsütést és a tenger megnyugtató látványát.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 5 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?A Sibeniktől mindössze néhány kilométerre található Vodice pezsgő életéről és csodaszép tengerpartjairól híres. Horvátország Velencéjében élvezze a gazdag éjszakai életet, a csodás tengerpartot a mediterrán ízeket és a végtelen napsütést.

Szeretne egy idilli tengerparti városban nyaralni? Irány Vodice!

A dalmát kikötőváros, Vodice a régió egyik legjelentősebb turisztikai központja. Ebben a nyári paradicsomban soha nem fog unatkozni a nyaralás során. Sétáljon a hangulatos utcákon, ahol igazi tengerparti hangulat várja. Útközben fedezze fel a számos történelmi emlékmű egyikét, minta a Szentkereszt templom, vagy a 17. századi védőbástya.

Természetesen a tengerparti nyaralás mit sem ér strandolás nélkül. Vodicében két csodaszép strandot is talál, a kavicsos Punta strand egy félszigeten található és lassan mélyülő partszakasza miatt ideális a családok számára is. A betonozott Hagar strandot illatos fenyőfák szegélyezik, amelyek kellemes árnyákot nyújtanak a napozáshoz is.

Vodice az aktív pihenés szerelmesei számára is csodás választás, hiszen számos csodás sportlehetőséget kínál. Kipróbálhatja például a jetskit, vagy a vitorlázást is, vagy felfedezheti a környéket kétkeréken a környék kiterjedt kerékpár útvonalán. Ha pedig inkább a víz alatti világ érdekli, akár búvárkodhat is.