Vegye az irányt a szlovákiai Bellegszencse felé és szálljon meg a Penzion Podhájčanka-ban. A panzióban hangulatos, virág tematikájú szobák és gazdag reggeli várja. Ha úgy dönt, a szálloda menüvacsorájával zárhatja a napot várják, ráadásul ebben az esetben a Aquamarin Wellness Központba szóló belépőre is számíthat.

A szálláshelyről

Szálljon meg mindössze néhány lépésre a Bellegszencsei termálfürdőtől, a béke oázisában, a Penzion Podhájčanka-ban. A gyógyvízben való pihenés mellett fedezze fel környék gyönyörű kirándulóhelyeit is.

Látogasson el például a közeli Mini Skanzenbe (850 m) vagy Máriacsalád-pusztai kolostorromhoz (4,2 km). Ha pedig nincsellenére egy kis kerékpározás, akkor ne hagyja ki a Zitavský luh természetvédelmi területet (13,1 km) sem, amely jelenleg több mint 100 madárfajnak ad otthont. Az állatokat egy fából készült kilátótoronyból és egy 3,5 km hosszú tanösvény végigjárása közben figyelheti meg. Szintén érdemes meglátogatni az újlóti Hagyományok múzeumát (6,6 km), ahol megtudhatja, hogyan éltek a helyiek több mint 100 évvel ezelőtt.

Azt sem bánja majd meg, ha a taszármalonyai Arborétum (30,9 km) felé veszi az irányt, amelyet 1892-ben alapítottak, és amely mintegy 60 hektáros területén mintegy 2300 őshonos és nem őshonos fafajtát csodálhat meg. A gyönyörű fák mellett egy romantikus, 19. századi kastélyt is várja a látogatókat. Autóval könnyen leküzdhető távolságban található az óbarsi Sóbarlang (25,3 km), aminek felkeresését kifejezetten javasoljuk a légzőszervi, a bőr- és az egyéb egészségügyi problémákkal küzdő emberek számára. Az erre járó turisták a 30 km-re található Léva városát sem szokták kihagyni.

Hol fogok aludni?

Szállását a romantikus kétágyas szobák (néhány pótágyazható) egyikében foglalhatja el, amelyek olyan virágok nevét viselik, mint például az orchidea, a gladiola, a levendula, a jázmin. A vendégház földszinti szobái a mozgáskorlátozott vendégek számára is ideálisak.

Minden szoba rendelkezik asztallal és székkel, LCD TV-vel és egy minikonyhával, amiben hűtőszekrény és vízforraló található. Ezenkívül a különálló fürdőszoba szolgálja kényelmét.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa a napot vendégház bőséges büféreggelijével, ami során házias ételekkel elfogyasztásával készülhet a kirándulásra. A széles választéknak köszönhetően joghurtok, húskészítmények, sajtok, gabonafélék, friss pékáruk, gyümölcsök és zöldségek és egyéb finomságok közül válogathat.

Hol kapcsolódhatok ki?

A Penzion Podhájčanka kertjében vagy az egyik teraszon kedvére pihenhet. De minőségi időt tölthet szobák neveit is inspiráló virágágyások között , az aranyhalas tónál vagy a grillezővel rendelkező teraszon.

Penzion Podhájčanka

Penzion Podhájčanka

Úzka 289/21 , Podhájska
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Mgr. Katarína Kondrčková Gavalcová Cégjegyzékszám: 46441743


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
13:00 - 15:00
Kijelentkezés
9:30-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
0,4 km
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
0,4 km

Utazási tippek

Aquamarin wellness központ

Aquamarin wellness központ Utazási tipp

Fedezze fel Bellegszencsén a Aquamarin wellness központot. A szabadtéri medencevilágban kipróbálhatja a rekreációs termálmedencét (39 °C), hűtőmedencét, a bio medencét (28 °C), valamint a gyerekek a gyermekmedencét (32 °C). A fedett wellness-részlegen feltöltődhet a relaxációs medencében vízi attrakciókkal (33 °C), két forró medencében vagy a török medencében (36 °C) is. A gyerekek is élvezni fogják a gyermekmedencét, (32 °C), amely számos vízi élményelemmel rendelkezik. A szaunázás szerelmeseinek a Vital World finn és bio szaunával rendelkező szaunavilágot érdemes felkeresniük. Kipróbálhatják továbbá a sós vagy gyógynövényes inhalálást, a tengeri fürdőt és a jégeső alatti hűtést. Végül, de nem utolsó sorban relaxálhat a kellemes tepidáriumban**.

Nyitvatartási idő:

  • H: 13:00-21:00
  • Kedd-Vasárnap: 9:00-21:00

Belépők - Medencevilág:

  • Felnőttek: 12 €/belépő 3 órára
  • Gyermekek (15 éves korig): 7 €/belépő 3 órára

Belépők - Vital World:

  • 6 €/belépő - a medencevilágba való belépés feláras.
További információ
Bellegszencsei Termálfürdő
Bellegszencsei Termálfürdő
Bellegszencse Római fürdő
Bellegszencse Római fürdő
Borfő sziklafalu
Borfő sziklafalu