Szállás és látnivalók Harkányban

A Délnyugat-magyarországi Harkányban napsütéssel teli nyaralásban része. A város mediterrán éghajlattal és terjedelmes termálfürdővel büszkélkedhet. Kapcsolódjon ki a segítségünkkel az élménymedencék egyikében, miközben gyermekei a gyerekmedencékben szórakozhatnak. A napot egy kellemes sétával zárhatja le a fürdő gyönyörű parkjában.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 1 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Egy kis tengerparti hangulatra vágyik, de nem szeretné átlépni hazánk határait? A legjobb amit tehet, ha egy fürdőváros felé veszi az irányt. Harkány például mediterrán klímával és gyógyító termálvízzel várja azokat, akik tökéletes feltételeket mellett pihennék ki a mindennapok fáradalmait.

Mit tartogat Önnek Harkány?

A város legnagyobb ékessége mindenképpen a helyi termálfürdő. Az itteni gyógyvíz karbonil-szulfidban gazdag. Ráadásul különleges is, hiszen ilyen összetételű gyógyvíz a világon máshol nem található. A bel- és kültéri medencékben a kikapcsolódás mellett mozgásszervi és nőgyógyászati, reumás vagy bőrbetegségei enyhülését is elősegítheti. És a legkisebbek sem fognak unatkozni, mert várják őket a csúszdák és más vízi játékok. Ha pedig a legkényelmesebben élvezné a termálvíz jótékony hatását, válasszon ajánlataink közül olyan szálláshelyet, ami a fürdő közelében helyezkedik el.

A kiadós fürdőzés után pedig érdemes sétálni egyet a városban, ami közben semmiképpen se hagyja ki a számos műalkotást is rejtő fürdőpark valamint a Zsigmondy sétány meglátogatását és a helyi templomok megcsodálását sem . Ha pedig kulturális élményre vágyik, akkor tekintse meg a Futó László Pál Múzeum aktuális művészeti kiállítását.