Wellness pihenés Lengyelországban

Élvezze az egész napos sétát a történelmi városokban, túrázzon a hegyekben vagy síeljen a modern síközpontokban, este pedig a jól megérdemelt pihenés várja a pezsgőfürdőben vagy a szaunában. Pontosan így néz ki egy lengyelországi wellness-üdülés.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 74 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda kivételes elhelyezkedésének köszönhetően végig gyönyörködhettünk a csodálatos panorámában, a szobákban, az étteremben de még a gyógyfürdőben is. A szálloda nagyon segítőkész személyzetével teljesen elvarázsolt bennünket. Kiemelném a félpanzió során felszolgált finom ételeket is, melyekkel teljesen meg voltunk elégedve. A közelben található Zakopane városa, amely a Magas-Tátra lengyel oldalán található, így a városnézőknek és a túrázóknak egyaránt kiváló kikapcsolódási lehetőség. Nagyon élveztük az itt tartózkodásunkat, és különösen ősszel ajánljuk.”

Tomáš Polman
Tomáš Polman
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Már megérkezésünkkor lenyűgözött minket a gyönyörű környezet, amelyben a szálloda található. El voltunk ragadtatva a modern kialakítású, nagy szobától és a csodálatos wellness-részlegtől, ahol medence is található. Pluszpontot adok a kiváló félpanziós ellátásért is - mindig volt miből választani, és minden tetszett, amit kipróbáltunk.”

Nikol Chrástová
Nikol Chrástová
Marketing csapat


Lengyelországi tartózkodása alatt akár a hegyekbe, akár a Balti-tengerhez látogat, nem szabad megfeledkeznie a pihenésről. A test és a lélek kikapcsolódásának legjobb módja, ha eltölt egy kis időt a szaunavilágban, a pezsgőfürdőben vagy megmártózik a termálmedencében. A lengyelországi wellness-üdülésről garantáltan feltöltődve térhet haza.

Hol várják a legjobb wellness-üdülések Lengyelországban?

Lengyelország egyik legnagyobb látványossága minden bizonnyal Krakkó városa, amely műemlékeiről és romantikus utcáiról híres. Első osztályú szállodákból sincs itt hiány, ahol luxus szobákat és kivételes gasztronómiával rendelkező éttermeket talál majd. Természetesen egy kényeztető wellness-részleg várja majd, ahol egy Krakkó szépségeit felfedező nap után kipihenheti a fáradalmakat.

Mindemellett egy nagyszerű aktív nyaralásban is része lehet, Lengyelországban. Fedezze fel a hegyeket! Például a Lengyel Óriás-hegységet és a Lengyel Beszkidek vidékét. Mindkét helyszín fokozatosan egyre népszerűbbé válik a turisták körében, akiket nemcsak a hegyek, hanem az első osztályú wellness-szállodák is ide vonzanak. Az aktív napokat a hegyekre néző, pihentető estékkel fejezheti be.