Személyesen ellenőrizve

A Travelking csapata a szállodákat személyesen ellenőrzi, így biztosíthatjuk, hogy nem lesz része csalódásban.

Hogyan ellenőrizzük a szállásokat?

A személyesen ellenőrzött jelvénnyel rendelkező szállásoknak legalább két kritériumnak meg kell felelnie, az alábbiakból:

 • Szálloda személyesen ellenőrizve a Travelking csapata által

  Mindent kipróbáltunk, így tudjuk mit kínálunk.
 • Vendégeink elégedetten térnek haza üdülésükről

  Értékelése fontos számunkra. Már a 4/5 értékelés is tükrözi elégedettségét.
 • Vendégeink több mint 100 alkalommal foglaltak a szállodába

  Hisszük, hogy ha egy szállodába több mint 100 alkalommal foglaltak vendégeink, az valóban minőséget tükröz.

Bük városa

Amikor azt halljuk Bük, először mindenkinek a Bükfürdő Termálfürdő jut eszébe. Ezen a fő turisztikai látványosságon kívül ez a kis magyarországi város, számos más programlehetőséget is kínál. A város története a 13. századra nyúlik vissza, amelynek eredményeként sok érdekes műemlék található itt. A gyógyfürdőnek köszönhetően nagyon kellemes és nyugodt légkör várja az ide látogatókat. A helyi éttermekben a magyar specialitások dominálnak.

5 hely, amit nem érdemes kihagyni ha Bük városában jár

 • A Bükfürdő Gyógyfürdőt, amely méltán világhírű és a második legnagyobb gyógyfürdő. Az itt található medencefürdő-komplexum több mint 32 medencével rendelkezik termálvízzel, különféle masszázsfúvókákkal, vízfolyókkal és szaunavilággal.
 • Ha érdekli a történelem és a építészet, látogasson el a Felsőbüki Nagy család (Szapáry) kastélyába, amelyet Bük legfontosabb építészeti emlékének tartanak.
 • A Mária út túraútvonal nem csak azokat varázsolhatja el akik vallási indíttatásból jönnek ide. Ez mindenbizonnyal a legfontosabb közép-európai zarándokút, mely elsősorban a természet útján vezet.
 • A Bük központjában fekvő tó népszerű hely a sétákra a helyiek, a gyógyfürdő és a város látogatói, valamint a halászok számára. A gondozott környezetben tartózkodás balzsam a lélek számára.
 • A Kneipp-terápia és a Nordic Walking park egyedülálló Kneipp-száraz utat kínál a látogatók számára. Különböző méretű kövekkel, aprókavicsos, fenyőkéreggel, fenyőtobozokkal, faforgáccsal és homokkal pontozott, 510 méter hosszú út mentén a séta minden korosztály számára felfrissülésként szolgál, és jótékony hatással van az egészségre.

Térkép megjelenítése

Ezt a javaslatunkat a következő helyeken találod meg: Bükfürdő

Kirándulási ötletek a környéken

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet

A webhely további böngészésével hozzájárul a sütik feldolgozásához a Adatvédelmi szabályzat. OK