Személyesen ellenőrizve

A Travelking csapata a szállodákat személyesen ellenőrzi, így biztosíthatjuk, hogy nem lesz része csalódásban.

Hogyan ellenőrizzük a szállásokat?

A személyesen ellenőrzött jelvénnyel rendelkező szállásoknak legalább két kritériumnak meg kell felelnie, az alábbiakból:

 • Szálloda személyesen ellenőrizve a Travelking csapata által

  Mindent kipróbáltunk, így tudjuk mit kínálunk.
 • Vendégeink elégedetten térnek haza üdülésükről

  Értékelése fontos számunkra. Már a 4/5 értékelés is tükrözi elégedettségét.
 • Vendégeink több mint 100 alkalommal foglaltak a szállodába

  Hisszük, hogy ha egy szállodába több mint 100 alkalommal foglaltak vendégeink, az valóban minőséget tükröz.

Pozsony: Kirándulási tippek és érdekes helyek

Szlovákia fővárosa Európa második legnagyobb folyójának, a Dunának partján terül el, karnyújtásnyira az osztrák- magyar határtól. A város szimbóluma a négy toronnyal ékesített pozsonyi vár, az egyedi Szlovák Nemzeti Felkelés hídja, amely sokakat egy UFO-ra emlékeztet. Ellátogathat számtalan további emlékhelyekre is, mint például a káprázatos Dévény várához, a pozsonyi városközpont mesébe illő terére, az extravagáns Szent Erzsébet templomhoz (más néven Kék templom), vagy a Mihály toronyba, ahonnan pazar kilátás nyílik a városra. Pozsony híres az út menti szobrairól is, amelyek különleges módon tarkítják a várost.

Pozsony Legkedveltebb utazás

A szlovák főváros, Pozsony a Duna két partján húzódik. A város gazdag kultúrális eseményekkel, színházakkal, történelmi emlékművekkel, múzeumokkal és sport eseményekkel várja látogatóit. A nevezetességek többsége a történelmi belvárosban található.

A leglátogatottabb helyek Pozsonyban:

 • Pozsonyi vár
 • Szent Márton-dóm
 • Óvárosháza
 • Prímási palota
 • Ne feledkezzen meg a Pozsonyi állatkertről és az UFO-ról (a jellegzetes kilátó torony) sem, amelyeket évente több ezer turista látogat. A kilátó toronyból kiváló kilátás nyílik az egész városra.

Tartózkodása során megvásárolhatja a Bratislava City Cardot is, amely által a szlovák főváros jellegzetességeit kedvezményes áron látogathatja. És melyek is ezek a kedvezmények? Korlátlan ingyenes utazás a tömegközlekedéssel (100-as és 101-es zónákban), ingyenes körbevezetés a belvárosban és kedvezmények 59 intézmény látogatására (múzeumok, fürdők, éttermek, stb.).

További információ

Pozsonyi állatkert Legkedveltebb utazás

Az állatkertben számtalan fajú és méretű állattal találkozhat, amelyek közül nem is egy már kihalófélben van. Csodálja meg a vörös macskamedvét, lemúrokat, krokodilokat és leopárdokat. Gyermekeivel látogassa meg a Dínóparkot is, amely hatalmas hírnévnek örvend. Az állatkert és a Dínópark is egész évben nyitva tart, de a téli hónapokban a park makettjei nem mozognak és nem adnak ki hangokat.

További információ

Térkép utazási tippekhez 24 utazási tipp

Pozsony: Kirándulási ötletek

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet

A webhely további böngészésével hozzájárul a sütik feldolgozásához a Adatvédelmi szabályzat. OK