Luhačovice: Kirándulási tippek és érdekes helyek

Luhačovice fürdővárosa az év bármely szakában elvarázsolja Önt. A festői völgyben található városka a gyógyvizéről híres. A legismertebb helyi gyógyforrások közé tartozik Vincentka, Aloiska és Ottovka. A pihenés és az aktív kikapcsolódás mellett kulturális és sportolási lehetőségek széles választékát találja. Ráadásul Dušan Jurkovič építész munkájának köszönhetően a városmag egy igazi gyöngyszem. A számos fürdővilla, a collonád és a fürdőpark elvarázsolja majd.

Luhačovice városi uszodaLegkedveltebb utazás

A Luhačovice városi uszoda egész éves fürdőzési lehetőséget nyújt négysávos úszómedencéjének és élmény medencéjének köszönhetően, amely kiváló szórakozási lehetőségeket biztosít felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Pihenését a 10 személyes pezsgőfürdő biztosítja, nyáron pedig a napsütötte teraszon kapcsolódhat ki.

További információ

LuhačoviceLegkedveltebb utazás

A leghíresebb morva fürdőváros, Luhačovice rengeteg látnivalóval és sport lehetőséggel várja látogatóit, legyen szó emlékhelyek látogatásáról, vagy ásványvízi források és a fürdővárosi ostya ízének élvezéséről. Ellátogathat a közeli víztározóhoz is, ahol horgászhat egyet, esetleg kölcsönözhet vizibiciklit, vagy csak egyszerűen élvezheti a helyi parkok és ligetek illatos levegőjét. A város ellenállhatatlan varázsát elsősorban Dušan Jurkovič építész épületeinek köszönheti.

És melyek Luhačovice ékkövei?

  • Jurkovič-ház és egyéb népi szecesszió stílusban épült épületek
  • A fürdő parkja
  • A fürdő kolonnádja

Amennyiben pihenés után vágyakozik, úgy várja Luhačovice uszodája, vagy egy romantikus séta a Szerelem tava körül. Kulturálódását a luhačovicei erdei múzeum (Muzeum luhačovického Zálesí) biztosítja.

További információ

Térkép utazási tippekhez13 utazási tipp

Luhačovice: Kirándulási ötletek

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet