Alacsony-Tátra: Kirándulási tippek és érdekes helyek

Az Alacsony-Tátra csúcsainak legyőzése közben lélegzetelállító kilátásban lesz része a hegységre és a gleccserek által formált vidékre. A legismertebb csúcsok a Chopok- és a Gyömbér-csúcs, amelyek kitűnő indulópontként szolgálnak a Déményfalvi Szabadság-barlanghoz. A hegység középső részén található a legnagyobb és legismertebb Jasná síközpont. A térség többi részén szinte zavartalanul élvezheti a nyugalmat és az aktív kikapcsolódást.

Jasná Síközpont az Alacsony-TátrábanLegkedveltebb utazás

Az Alacsony-Tátra egy csodálatos környezet, amelyben minden síelő úgy érezheti magát, mint egy mesében. Szlovákia legnagyobb síkomplexuma síelést kínál Chopok északi és déli oldalán, decembertől április végéig. Az üdülőhelyen 49 km tökéletesen ápolt lejtő található, amelyek közül mindenki megtalálhatja a neki tetszőt - akár gyermekeivel szeretne sportolni, akár adrenalinban gazdag profi pályákra vágyna, itt jól érezheti magát.

A szlovák sícsapat is itt edz! Ezen kívül a Generali Snowpark Jasná a gondozott dombjaival idvonzza az adrenalin szerelmeseit. Ha megunja a lesiklást (vagy a snowboardozást), innen síelni vagy sífutni is mehet. A síelésen kívül a szervizközpontban beállíthatja a felszerelését, a kölcsönzőben mindent kibérelhet, amire szüksége van, vagy a Tatra Motion síiskolában külünféle trükköket tanulhat, vagy megtaníthatj gyermekeit. A fárasztó nap után kipihenheti magáti a síközpontban taláható éttermek egyikében, vagy ellazulhat a bárban.

nyitvatartási idő:

  • szezon december-április
  • február 1-től 8:30-16:00

Síbérlet árak:A síbérlet árai online vásárlás esetén felnőtteknek 49 €/nap, gyermekeknek 35 €/nap. Kedvezményes jegyek válthatók az 13:00 óra utáni, valamint az éjszakai síelésre.

További információ

Síelés az Alacsony-TátrábanLegkedveltebb utazás

Az Alacsony-Tátra sípályái Szlovákia legjobbjai közé tartoznak. Itt különböző nehézségű síközpontok, sípályák és sífutópályák közül válogathat, amelyek a lehető legjobb minőségű szolgáltatással várják látogatását. A síiskolák, gyermek sífelvonók és a kölcsönzők szolgáltatásait is igénybe veheti. Lássuk a legjobb helyeket!

  • Jasná síközpont sokak szerint Szlovákia legjobb síközpontja, ezt a címet 23 korszerű sífelvonójának és 41 tökéletesen karbantartott sípályájának köszönheti.
  • Ski Opalisko tökéletes választás, amennyiben inkább a kisebb központokat szereti, ahol nem kell hosszú sorokat kivárni a felvonóra. Próbálja ki az 5 sípályát és a snowtubingot.
  • PARK SNOW Donovaly síközpont a kezdők és a tapasztaltak körében is közkedvelt. Miért is? Mivel 19 különböző nehézségű sípályával rendelkezik, amelyekre 14 sífelvonó által juthat el.
  • Ski resort Šachtičky központ 10 km-re fekszik Besztercebányától, így a síelésen kívül a káprázatos várost is meglátogathatja.
  • Ski Žiarce Pavčina Dolina elbűvöli majd kellemes hangulatával, amelyet a 6 sípálya és a 3 felvonó egészít ki.
További információ

Térkép utazási tippekhez28 utazási tipp

Alacsony-Tátra: Kirándulási ötletek

Ajánlataink a környéken

További ajánlatok

Érdekes cikkek

TOP 8 felejthetetlen látnivaló Szlovákiában

TOP 8 felejthetetlen látnivaló Szlovákiában

  • TOP LÁTNIVALÓK
  • 27. 9. 2023

Szlovákia a fennséges hegyek, a csodás sípályák, a varázslatos tavak és vízesések hazája. Fedezze fel velünk történelmi városait, kastélyait és a legjobb látnivalókat.

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet