Személyesen ellenőrizve

A Travelking csapata a szállodákat személyesen ellenőrzi, így biztosíthatjuk, hogy nem lesz része csalódásban.

Hogyan ellenőrizzük a szállásokat?

A személyesen ellenőrzött jelvénnyel rendelkező szállásoknak legalább két kritériumnak meg kell felelnie, az alábbiakból:

  • Szálloda személyesen ellenőrizve a Travelking csapata által

    Mindent kipróbáltunk, így tudjuk mit kínálunk.
  • Vendégeink elégedetten térnek haza üdülésükről

    Értékelése fontos számunkra. Már a 4/5 értékelés is tükrözi elégedettségét.
  • Vendégeink több mint 100 alkalommal foglaltak a szállodába

    Hisszük, hogy ha egy szállodába több mint 100 alkalommal foglaltak vendégeink, az valóban minőséget tükröz.

Alacsony-Tátra: Kirándulási tippek és érdekes helyek

Az Alacsony-Tátra csúcsainak legyőzése közben lélegzetelállító kilátásban lesz része a hegységre és a gleccserek által formált vidékre. A legismertebb csúcsok a Chopok- és a Gyömbér-csúcs, amelyek kitűnő indulópontként szolgálnak a Déményfalvi Szabadság-barlanghoz. A hegység középső részén található a legnagyobb és legismertebb Jasná síközpont. A térség többi részén szinte zavartalanul élvezheti a nyugalmat és az aktív kikapcsolódást.

Chopok Legkedveltebb utazás

Mássza meg az Alacsony-Tátra három legmagasabb csúcsának egyikét. A Chopok talán nem a legmagasabb közülük, de a gyönyörű kilátásnak, könnyen megközelíthetőségének és a csúcs alatt épült híres pod Chopkom kunyhónak köszönhetően a legközkedveltebb. A csúcsot gyalogosan is legyőzheti, de segítségére lehet a Priehyba - Chopok és a Kosodrevina - Chopok sífelvonók egyike is. Az északi Priehyba - Chopok felvonó újdonságnak számít, hiszen 2012/2013 derekán került beüzemelésre, így a Tátra legmodernebb és legmegbízhatóbb sífelvonójaként tartják számon.

További információ

Alacsony-Tátra Legkedveltebb utazás

Az Alacsony-Tátra kiváló választás a túrázás, síelés és fürdőzés szerelmeseinek. A nemzeti park központját a Déményfalvi-völgy képezi. A Tátrában kiváló lehetőség kinálkozik túrázásra, elegendő csak kiválasztani a megfelelő túraösvényt, vagy kerékpárutat. A legismertebb turista célok közé tartozik a Szentmáriai-víztározó, a Jánská Dolina, a turisták körében nagy hírnévnek örvendő hegycsúcs, a Chopok, vagy a legmagasabb csúcs, a Gyömbér. A Gyömbér megmászása nagyobb fizikai felkészültséget igényel. A Chopok - Ördöglakodalma-hágó szakasz is remek túrázási lehetőséget kínál, mely közben lélegzetelállító kilátás nyílik a környező völgyekre.

További információ

Térkép utazási tippekhez 28 utazási tipp

Alacsony-Tátra: Kirándulási ötletek

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet

A webhely további böngészésével hozzájárul a sütik feldolgozásához a Adatvédelmi szabályzat. OK