Alacsony-Tátra: Kirándulási tippek és érdekes helyek

Az Alacsony-Tátra csúcsainak legyőzése közben lélegzetelállító kilátásban lesz része a hegységre és a gleccserek által formált vidékre. A legismertebb csúcsok a Chopok- és a Gyömbér-csúcs, amelyek kitűnő indulópontként szolgálnak a Déményfalvi Szabadság-barlanghoz. A hegység középső részén található a legnagyobb és legismertebb Jasná síközpont. A térség többi részén szinte zavartalanul élvezheti a nyugalmat és az aktív kikapcsolódást.

Ski Jasná Alacsony-TátraLegkedveltebb utazás

Az Alacsony-Tátra egy csodálatos környezet, amelyben minden síelő úgy érezheti magát, mint egy mesében. Szlovákia legnagyobb síkomplexuma síelést kínál Chopok északi és déli oldalán, decembertől április végéig. Az üdülőhelyen 49 km tökéletesen ápolt lejtő található, amelyek közül mindenki megtalálhatja neki tetszőt - akár gyermekeivel szeretne sportolni, akár adrenalinban gazdag profi pályákra vágyna, itt jól érezheti magát.

További információ

Alacsony-TátraLegkedveltebb utazás

Az Alacsony-Tátra kiváló választás a túrázás, síelés és fürdőzés szerelmeseinek. A nemzeti park központját a Déményfalvi-völgy képezi. A Tátrában kiváló lehetőség kinálkozik túrázásra, elegendő csak kiválasztani a megfelelő túraösvényt, vagy kerékpárutat. A legismertebb turista célok közé tartozik a Szentmáriai-víztározó, a Jánská Dolina, a turisták körében nagy hírnévnek örvendő hegycsúcs, a Chopok, vagy a legmagasabb csúcs, a Gyömbér. A Gyömbér megmászása nagyobb fizikai felkészültséget igényel. A Chopok - Ördöglakodalma-hágó szakasz is remek túrázási lehetőséget kínál, mely közben lélegzetelállító kilátás nyílik a környező völgyekre.

További információ

Térkép utazási tippekhez28 utazási tipp

Alacsony-Tátra: Kirándulási ötletek

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet