Jasná Síközpont az Alacsony-Tátrában

Az Alacsony-Tátra egy csodálatos környezet, amelyben minden síelő úgy érezheti magát, mint egy mesében. Szlovákia legnagyobb síkomplexuma síelést kínál Chopok északi és déli oldalán, decembertől április végéig. Az üdülőhelyen 49 km tökéletesen ápolt lejtő található, amelyek közül mindenki megtalálhatja a neki tetszőt - akár gyermekeivel szeretne sportolni, akár adrenalinban gazdag profi pályákra vágyna, itt jól érezheti magát.

A szlovák sícsapat is itt edz! Ezen kívül a Generali Snowpark Jasná a gondozott dombjaival idvonzza az adrenalin szerelmeseit. Ha megunja a lesiklást (vagy a snowboardozást), innen síelni vagy sífutni is mehet. A síelésen kívül a szervizközpontban beállíthatja a felszerelését, a kölcsönzőben mindent kibérelhet, amire szüksége van, vagy a Tatra Motion síiskolában külünféle trükköket tanulhat, vagy megtaníthatj gyermekeit. A fárasztó nap után kipihenheti magáti a síközpontban taláható éttermek egyikében, vagy ellazulhat a bárban.

nyitvatartási idő:

  • szezon december-április
  • február 1-től 8:30-16:00

Síbérlet árak:A síbérlet árai online vásárlás esetén felnőtteknek 49 €/nap, gyermekeknek 35 €/nap. Kedvezményes jegyek válthatók az 13:00 óra utáni, valamint az éjszakai síelésre.

Térkép megjelenítése

Ezt a javaslatunkat a következő helyeken találod meg: Tátra, Liptó, Lengyel-Tátra, Alacsony-Tátra

Ajánlataink a környéken

További ajánlatok

Kirándulási ötletek a környéken

Síelés az Alacsony-Tátrában
Tarzánia
Verbici-tó
Deménvölgy
Ostredoki kilátótorony
Chopok

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet