Fedezze fel Horvátország legjobbjait, és inspirációdjon a következő adriai nyaralásához!

Oblíbené 0

Még nincsenek kedvenc ajánlatai.

  • Bármikor visszatérhet a mentett ajánlatokhoz
  • Egy helyen megtalálhatja kedvenc ajánlatait
  • Értesítéseket kaphat az ajánlatok változásairól

Liptó: Kirándulási tippek és érdekes helyek

Liptó Szlovákia turisztikai szívében található, gyönyörű természettel megáldott régió a Nagy- és Kis-Fátra, valamint az Alacsony-Tátra határán. A hegyek közötti völgyben fekszik a hatalmas Liptószentmártoni (Liptovská Mara) gát, amelynek partján található a Tatralandia termálfürdő és aquapark. A két természeti központ Liptovský Mikuláš és Ružomberok. A festői tájban számos földalatti barlang, várromok és népi építészeti emlékek találhatók. A téli szezonban a látogatókat Szlovákia legnagyobb síközpontja, az Alacsony-Tátrában található Jasná vonzza.

Tatralandia Aquapark Legkedveltebb utazás

Élményekben és szórakozásban gazdag hely a káprázatos tátrai természet lágy ölében. A Tatralandiáról van szó, amely Közép-Európa legnagyobb szálláshellyel ellátott élményfürdője. A nagyokat és kicsiket is felejthetetlen élményekkel várja a 14 medence, amelyeket tengeri, termál és tiszta vízzel töltöttek fel, illetve a 26 csúszda és a különféle egyéb attrakciók. Esős időben sem kell csüggednie, hiszen rendelkezésre áll a Tropical Paradise, amely hőmérséklete sosem esik 30 °C alá.

A wellness központban a masszázsok, fürdők, pakolások és egyéb kezelések által pihenheti ki fáradalmait. A szaunavilág 21 gőz, vízi és masszázs szaunával és fürdővel büszkélkedhet.

Nyitvatartási idő: (évszakok szerint változhat)

  • 11:00 - 20:00 között minden nap

Belépőjegyek ára:

  • Medencék és csúszdák: felnőtteknek 27 €/fő/nap, gyermekeknek 20 € – 23 €/fő/nap
  • Szaunavilág + medencék és csúszdák: felnőtteknek 37 €/fő/nap, gyermekeknek 27 € – 33 €/fő/nap

Javaslatunk: A regionális kedvezménykártyával különböző kedvezményekre tehet szert.

További információ

Besenyőfalvi Aquapark Legkedveltebb utazás

Látogassa meg a közkedvelt élményfürdőt, amely a geotermikus vizének köszönheti hírnevét. A látogatókat szabadtéri és fedett medencék, 3 kinti csúszda és egyéb attrakciók várják. Ne feledkezzünk meg a wellness központról sem, ahol szaunák és masszázsok segítségével helyezheti magát kényelembe.

További információ

Térkép utazási tippekhez 70 utazási tipp

Liptó: Kirándulási ötletek

Ajánlataink a környéken

További ajánlatok