Személyesen ellenőrizve

A Travelking csapata a szállodákat személyesen ellenőrzi, így biztosíthatjuk, hogy nem lesz része csalódásban.

Hogyan ellenőrizzük a szállásokat?

A személyesen ellenőrzött jelvénnyel rendelkező szállásoknak legalább két kritériumnak meg kell felelnie, az alábbiakból:

 • Szálloda személyesen ellenőrizve a Travelking csapata által

  Mindent kipróbáltunk, így tudjuk mit kínálunk.
 • Vendégeink elégedetten térnek haza üdülésükről

  Értékelése fontos számunkra. Már a 4/5 értékelés is tükrözi elégedettségét.
 • Vendégeink több mint 100 alkalommal foglaltak a szállodába

  Hisszük, hogy ha egy szállodába több mint 100 alkalommal foglaltak vendégeink, az valóban minőséget tükröz.

Síelés Árván

Az árvai dombokat és hegyeket évente több tíz centiméter hó fedi, így a térség síközpontjainak sípályáin garantált a kiváló síelés és snowboardozás, és a sífutópályák is pazar élményeket biztosítanak. Látogassa meg Árva legjobb síközpontjait:

 • Ski & Bike park Malinô Brdo Rózsahegy városánál található és összesen 12 km sípályával rendelkezik, amelyeken a kezdők is feltalálják magukat. Az adrenalin kedvelői a nekik fenntartott 3,9 km-es sípályán élhetik ki magukat, a snowboardosokat pedig a 8 különböző akadállyal ellátott park várja.
 • A kicsit kisebb Ski centrum Nižná - Uhliská Nizsna község közelében épült és a kék, illetve piros jelzésű sípályákat összesen 4 sífelvonó szolgálja ki.
 • Ski centrum Kuzmínovo központ Alsókubinban található, ahol minőségi szolgáltatásokkal várják a látogatókat. A karbantartott sípályákon és sífutópályákon kívül síkölcsönzővel is találkozhat itt, illetve pazar éjjeli síelésnek is részese lehet.
 • Vyšné Krátké síközpont Fenyőháza közelében helyezkedik el és kiváló választás egy pazar családi síeléshez, illetve gyermekeinek az első tapasztalatok megszerzéséhez. Az enyhébb lejtésű dombok ugyanis a kezdő és haladóbb síelők számára tökéletesek.
 • Ski park Kubínska Hoľa sípályáit az Árvai-Magura hegyoldalaiban alakították ki, így a központ kiváló a síelés és a túrázás szerelmeseinek. Élvezze a síelést a 14 km összehosszal rendelkező sípályákon, vagy a szórakozást a snowboard park freeride zónájában. Gyermekeire a síiskola oktatói vigyáznak majd.

Térkép megjelenítése

Ezt a javaslatunkat a következő helyeken találod meg: Orava, Kis-Fátra, Liptó, Lengyel Tátra

Kirándulási ötletek a környéken

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet

A webhely további böngészésével hozzájárul a sütik feldolgozásához a Adatvédelmi szabályzat. OK