Aqua-Vital Park Lúčky

Az Aqua-Vital Park Lúčky tökéletes szórakozást biztosít látogatói számára. A termálvízzel büszkélkedő fürdő rengeteg attrakcióval várja vendégeit, amelyek garantálják az egész napos kikapcsolódást. A lubickolni vágyók látogassák meg a két szabadtéri medencék egyikét, vagy a gyógyvízzel feltöltött fedett medencét. A szabadtéri rekreációs medence hőmérséklete eléri a 33 °C-ot és különféle szórakoztató elemekkel lett ellátva, mint ellenáramlat, vízcsésze, masszázsfejek és fényjáték. A medencék szomszédságában óriás sakkal, strandröplabda pályával és játszótérrel is találkozhat. A gyógyközpont kölünféle szaunák, római fürdő, természetes inhalációs esszenciák, Kneipp taposó, tepidárium és turbo zuhany által biztosítja a tökéletes kényelmet. A szaunázás remek hatással van egészségére, hiszen kitágítja a pórusokat, javítja a vérkeringést és tisztító hatással is van a szervezetre.

Térkép megjelenítése

Ezt a javaslatunkat a következő helyeken találod meg: Besenyőfalu, Liptó, Lengyel-Tátra

Kirándulási ötletek a környéken

Lucski fürdője
Losonci mésztufák - természetvédelmi terület
Lucski
Lucski vízesés
Kalameny termálforrás
Liptói vár

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet