Besenyőfalu: Kirándulási tippek és érdekes helyek

Besenyőfalus a festői Liptói régió szívében található. A turistákat a gyógyhatású termálvizes fürdő mellett a környező gyönyörű természet is vonzza. Ezen a viszonylag kis területen magas hegycsúcsok, zöld rétek, mély völgyek és tiszta patakok összpontosulnak, így változatos vidékkel várja a túrázókat. Télen pedig a terület a téli sportok paradicsomává válik.

Tatralandia AquaparkLegkedveltebb utazás

Élményekben és szórakozásban gazdag hely a káprázatos tátrai természet lágy ölében. A Tatralandiáról van szó, amely Közép-Európa legnagyobb szálláshellyel ellátott élményfürdője. A nagyokat és kicsiket is felejthetetlen élményekkel várja a 14 medence, amelyeket tengeri, termál és tiszta vízzel töltöttek fel, illetve a 26 csúszda és a különféle egyéb attrakciók. Esős időben sem kell csüggednie, hiszen rendelkezésre áll a Tropical Paradise, amely hőmérséklete sosem esik 30 °C alá.

A wellness központban a masszázsok, fürdők, pakolások és egyéb kezelések által pihenheti ki fáradalmait. A szaunavilág 21 gőz, vízi és masszázs szaunával és fürdővel büszkélkedhet.

Nyitvatartási idő: (évszakok szerint változhat)

  • 11:00 - 20:00 között minden nap

Belépőjegyek ára:

  • Medencék és csúszdák: felnőtteknek 27 €/fő/nap, gyermekeknek 20 € – 23 €/fő/nap
  • Szaunavilág + medencék és csúszdák: felnőtteknek 37 €/fő/nap, gyermekeknek 27 € – 33 €/fő/nap

Javaslatunk: A regionális kedvezménykártyával különböző kedvezményekre tehet szert.

További információ

Besenyőfalvi AquaparkLegkedveltebb utazás

Látogassa meg a közkedvelt élményfürdőt, amely a geotermikus vizének köszönheti hírnevét. A látogatókat szabadtéri és fedett medencék, 3 kinti csúszda és egyéb attrakciók várják. Ne feledkezzünk meg a wellness központról sem, ahol szaunák és masszázsok segítségével helyezheti magát kényelembe.

További információ

Térkép utazási tippekhez25 utazási tipp

Besenyőfalu: Kirándulási ötletek

Ajánlataink a környéken

További ajánlatok

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet